Min bästa väska är inte gjort av tyg utan trä. Sen innehåller något av det bästa jag vet

Nämligen pennor!!! Min kompis Hilda som är en himla expert på att hitta bra saker köpte den som rekvisita till ett jobb. Och sen när den var färdiganvänd undrade hon om jag ville köpa den!! Blev alltså extremt glad <3 Hade liksom drömt om den på natten efter att jag såg den första gången. True love

Så nu har jag försökt samla ihop mina pennor från skåp, pennfodral, lådor och högar. Att förvara i just högar är inget jag rekommenderar då min skara pro markers tyckts halveras sedan de hade en vettig plats att befinna sig på senast. 3 pennor här, 2 där. Men varje gång jag hittar en nu vet jag iallafall att det är hit jag ska gå och lägga

Hittade däremot 43 pennor som fyller ungefär samma funktion, vilket var mer än jag hade gissat

Och kolla den här! Fick den av Emma när hon var i Tokyo. Inte en vanlig blyertspenna

Utan en stiftpenna! Ett litet tryck på suddgummit bara så kommer stiftet fram

Fick även söta godisar som jag aldrig kommer kunna äta upp för jag vill inte göra sönder förpackningen

Nu är väskan sorterad och jag känner mig orimligt glad när jag går och hämtar den. Allt på samma ställe. Och inte ihopblandat med barnens. Komplett med pennfack också så man snabbt kan lägga ner några viktiga om man ska iväg

Tack och hej från mig och min nya bästis <3

Ps. detta var alltså innan köpstoppet

23
 • Just wanna view more of
 • DIY

Hej. Barnen sover och jag vinkade just av Mattias som ska åka till mina föräldrar några dagar för ett miniträningsläger inför Vasaloppet. Malmö erbjuder inte så mycket snö. Det är så spännande nu när det börjar närma sig. 3:e och näst sista delen av klassikern också! Även om jag kommer vara rätt glad när han cyklar över mållinjen där i juni och allt är över. Det kommer finnas mer tid då.

Annars har jag följande minus och plus i mitt liv:
– Trodde min kamera hade gett upp, men det hade den inte! Så detta är egentligen ett plus
– Är utan gersåg till listerna i hallen, finns att låna för långt bort för att cykla
– Vi har varit i välja-förskola-träsket. Det frestade på. Nu är det löst
– Kommer ev vara uppe hela nätterna nu eftersom jag får tusen idéer när jag är själv
+ Jag har byggt ett duploslott av alla bitar vi hade. Tyckte ev att det var roligare än barnen
+ Har köpt golvfärg till hallen! Och bestämt klinkerfärg! Och börjat sätta upp lister (1st)
+ Jag&Mattias har köpstopp fram till påsk med hallprojektet som undantag. Känns BRA
+ Hänger med världens minsta Svante på dagarna eftersom min kollega har köpt valp!!
+ Brita har börjat i minibounce vilket även ger mig förhöjd livsglädje
+ På fredag kommer David och Sara över med middag och skämmer bort oss
+ Höll på riktigt på att lämna huset med två olika skor. Trodde inte det var möjligt. Kommer tydligt ihåg hur jag bestämde mig för att ta mina dr Martens och stack i ena foten, sen sa Brita mamma och när jag låste hade jag två olika. Antar att detta är ett plus?

Annars är barnen så himla trevliga för tillfället. Leker länge utan att bråka och för de mest hjärtknipande dialogerna med varandra så att jag måste smyga runt hörnet och skriva ner i telefonen ♡♡♡ Och så lagas det tonvis med mat. Gärna här, med utsikt över gatan. Runt mitt senaste inköp, som gärna blir en del av uppdukningen. Malmös bästa resturang om de får säga det själva.

Och för den som vill lokalisera sig i vardagsrummet, där det nästan bara är andra hållet som syns, låter jag denna mobilbild göra jobbet. Den togs i helgen och sedan dess har följande saker hänt: Taklampan har flyttat, pärlan på golvet har antagligen flyttat, barnstolen har torkats av och adventsstjärnan har plockats ner ❋ Sånna är vi.
god jul/god natt

26

Åh! Gillar lampan massor, visa/beskriv gärna hur du byggt och fäst den i väggen om tid/foton finns!
→ Material finns, ska styra upp. Tills dess: när vi böjde lampröret runt ett däck ↓

✉ Blev mega nyfiken på den funktionella hallen samt den braiga moppen, vilken är det?!?
 Den funktionella hallen finns bara i mitt huvud än så länge, men ska ska förhoppningsvis förverkligas under våren. Kort blir det ett inbyggt retrosideboard med hyllsystem på. Massor av förvaring!!! Ang moppen är det den här. Den har alltså en sprayfunktion i handtaget! Har på riktigt moppat över 30 gånger i år. Inte hela golv då men efter en sölig middag, ett utspillt glas, geggig hall. Ni vet. Så smidigt. Och har man linoljesåpa i behållaren blir det som en drog, tar fram den för att det luktar så gott.

Jag är så nyfiken på vilken färgkod / varifrån ni fixat färgen till vardagsrummet? (kanske har du bloggat om det men hittar verkligen inte) Vi har köpt femtielva (skojar ej) färgprover men hittar verkligen inte rätt.. Fick till slut köpa en halvliters av samma ”vita” vi redan har och måla över pga blev lite jobbigt till slut att inte bara kunna välja.
→ Känner med dig!! Jag har bara två lägen när det gäller (vägg)färg. 100% nöjd/inte en tvekan i världen. Samt den gnagande känslan av att det inte blev 100%nöjd/inte en tvekan i världen. Vilket gör att man verkligen vill hitta en färg som man gillar innan man kör. Den här färgen tillhör dock den första känslan. Älskar den. Rummet är oerhört behagligt och får olika färg beroende på ljus. Ibland är det blått, ibland grönt och ibland nästan grått. Dessvärre är koden krånglig/obefintlig eftersom jag provade mig fram. Men skulle säga att den liknar Farrow&Balls nr 204! (som den ser ut i verkligheten, ej på hemsidan)

Undrar också om soffbordet! Ser ut som bästa lekbordet fast inte Aalto? Antar att det är gammalt men om du vet vad det heter får du gärna tipsa
→ Vet tyvärr inte något mer om det än att det kostade 200kr på Trollets loppis. Som är en av de bästa om du frågar mig. Det är alltså ett matbord från början som jag sågat av benen på. 

kul! vad använder du för färg? Efter stoppa- i- munnen -fasen är förbi alltså
(Konsten att måla med barn) Alltså när barnen slutat stoppa i munnen slappnar jag av lite. Tänker att det är viktigast att vara noga när det hamnar i munnen. Vi använder vanlig akrylfärg som vi köper på samma ställen som dukarna (se nästa fråga). Jag vill kunna vara generös när det gäller material och förbrukningsvaror så att de ska kunna känna sig kreativa utan att jag behöver lägga mig i för mycket. Därför prioriterar jag ibland billig färg framför bättre. Vill man använda produkter som används i skolor (och som jag antar har hårdare krav på sig än tex Tgr?) rekommenderar jag ABA-skol som dessutom har butik utanför Malmö där man också kan handla som privatperson. 

Min dotters och mitt bästa också. Men vi målar på dukar och det blir fint. Och dyrt. Vad målar ni på?
→ Vi målar både på dukar och vanligt papper, eller lite tjockare a4. Här ↑ i ramen har Brita målat på ett typ 80g a4. Målar vi på dukar får hon en per tillfälle. Den kan ju vara färdig på 30 sekunder och då får hon fortsätta på papper. Vi målar också över tidigare tavlor. Samma kan ju målas i många lager. Dukar köper vi billigt på tex Tgr, Systrarna Grene, Dollar Store eller Clas Ohlson. 

Hej! Trillade just in på din blogg – älskar den! Superfin spegel, hur har du gjort den?
→ Tack ☼ Spegeln är gjord av MDF. Först skar jag till en spegelbit så att den passade till formen jag ville ha och sen sågade jag ut ramen. Ramen gjorde jag dubbel så att man inte skulle behöva se spegeln från sidan. Sen spackel + färg = klart!

Så mysigt rum! Varifrån kommer den superfina låga bokhyllan?
→ Den kommer från Betonggruvan och är fantastisk. Älskar den. Såhär såg det ut när jag monterade den med Brita som hjälpreda och Bodil i magen

Så fint skrivet! Jag har ett barn som precis fyllt ett, och nu är jag tydligen gravid igen! Eftersom det inte är planerat (hade tänkt vänta i typ ytterligare ett år) så vet jag inte vad jag ska tänka eller känna om det. Känner mig oerhört peppad och längtig när jag läser din lista, men det skrämmer mig mycket också. Jag som tyckte att jag liksom nyss börjat kunna göra saker för mig själv igen. Hur upplever du/ni det att ha barn som är så nära varandra i ålder?
→ tydligen en OMÖJLIG fråga. Blir 100% positiv eller 100% negativ när jag svarar. Kanske för att det är så mycket av båda? Det är väldigt slitigt men jag tycker verkligen att det är det bästa någonsin. Har inte ångrat det en sekund. Nu är Brita 3 år och några månader och Bodil fyller strax 2 och det känns som de har varit i samma ålder länge. Det blev lättare efter att Bodil fyllt 1. De har alltid varandra och leker och bråkar om vart annat. Tänker ofta på hur mycket mer av underhållningen som skulle vara upp till mig om de inte hade varandra. Samt älskar att se dem tillsammans!!! Detta lilla gäng som inte vet om livet utan varandra.

En lördagsfrukost sa plötsligt Brita kom Bodil så går vi upp och leker. Så satt jag och Mattias kvar och tittade på varandra och hann prata till punkt flera gånger på raken. Plötsligt händer det.
Lycka till, det kommer gå fint!! <3

Hej! Jag har en fråga om tjocktröjorna från Blaou. Gillar märket och vill gärna köpa en tröja till min 1-åriga son. Tidigare, alltså när märket var precis nystartat, köpte jag body och byxa men dom var supersmå tyvärr. Hur upplever du storleken på tjocktröjorna?
Älskar din blogg djupt btw <3
Kram från Malin
→ <3! Mina barn är trogna Blaou-användare och jag skulle säga att tjocktröjorna är en luftig, lite kortare modell. Tröjorna finns i 1-2 år och 3-4 år osv. Brita, som jag skulle säga är en liten 3 åring, är lite mellan storlekarna just nu men använder mest 3-4 medan Bodil, som är en medel snart 2 åring, fortfarande kan har 1-2 års tröjorna. Sen har jag en känsla av att de första tjocktröjorna jag köpte var lite kortare i modellen än de senare. Dessutom är Johanna och Ellinor, som startat märket är supertrevliga, så om något skulle krångla med storlek eller annat så är det nog bara att höra av sig. Mina barn har strumpbyxor+t-shirt+blaoutjocktröja 9 av 10 dagar!!

vad har du använt för färg till vågen?????måste veta!
→ S 3560-R80B. Fin till allt!!!

15

◗ Jag vet inte vad det är men jag har svårt att förstå att vardagen har börjat igen
◗ Jag förstår det rent jobbmässigt, men ändå känns det som att ledigheten snart borde komma tillbaka?
◗ Kan ha och göra med bästisbesök från Sundsvall som gjorde att helgen började på torsdagen
◗ Hon fyllde 31 och vi firade med tomtebloss och falafel och bildvisning av deras hus!!!
◗ Sen spelade vi spel hela nätterna och när dem åkt hem sov jag 13 h på raken
◗ Bästa helgen på länge och inte en enda bild, vilket ofta är beviset av just det
◗ Veckan är full. På och utanför arbetstid. Jag vill allt just nu men inser att jag får ta en sak i taget
◗ Vilket är det vettigaste/tråkigaste jag vet
◗ På arbetstid målar jag blåa vågor ↑
◗ Annars tänker jag mest på hall och växthus
◗ Hämtade prover till hallgolvet i går och måste tipsa hela världen om Höganäs serie Grynna
◗ Finaste mattaste genomfärgade ytan jag vet
◗ Nu ska vi bara välja vilken färg
◗ På fredag ska jag in till svt och spela in avsnitt till mysteriet på barnkanalen
◗ Det är alltid spännande
◗ Måste hinna läsa manus!
◗ Bad Mattias köpa godis till mig för en timme sedan
◗ Nu är det slut
◗ Jag med
◗ Så kan det vara
◗ PS Ni har frågat en hel del på senaste tiden, fint&kul! Frågeinlägg på väg

32

Hej, hoppas 2019 behandlar er väl ☼

Jag har tusen saker i mig men mest sånt som handlar om sånt som den här platsen inte mest handlar om. Som att Brita och Bodil blev bästisar med en katt igår. Eller att jag just kommit hem från fotbollen och att det gör mig lycklig. Eller när Brita kröp in under filten och jag följde efter och så satt vi där i det orangevarma ljuset och hon frågar vilket djur du tycker om mamma, lejon eller kanin? och jag sa kanin och hon sa att hon gillar båda. Eller att vi nästan eldade upp huset (ej vårt) kvart i 12 på nyårsafton för att vi glömde släcka ljuskronan med lingonris. Att vi budade hem en byrå på nätet igår och att den nu står i våran hall och att jag har en lång inköpslista i mobilen över hur den kommer byggas in och förvandla våran entre till något optimalt. Är nästan besatt av en funktionell hall at the moment. Att vi började året med stopp i avloppet och bara använt porslin, men att barnen såg avloppsakuten som ren underhållning. Att Bodil kan hoppa jämfota och räknar till 3 när vi äter tacos för att hon vill att alla ska äta limen samtidigt. Att jag har köpt världens fulaste mopp på Clas Ohlson för min svåger var såld på den och nu är jag också det. Att jag och Mattias har vänt på dygnet och att det ger mer tid tillsammans men mindre sömn men att det kan vara viktigare ibland. Eller att mitt nya favoritspel heter sequence. Eller att inspirationen att få klart i källaren dog när vi hade lastat in alla lådorna som jag hade haft kvar hos mina föräldrar sedan jag bodde där. Eller så är det precis det här den här platsen handlar om. Här ovanför är i vilket fall lampan som jag menade när jag skrev om den tomma väggen. Sen hamnade den så klart på väggen till väster i stället, så den tomma väggen är fortfarande tom hehe. Några justeringar kvar att känna in, men älskar den. Hej

38

GOD JUL kära ni. Hoppas gårdagen var fin, perfekt eller helt ok! Jag vill bara visa er en av Britas julklappar. Som är resultatet av det bästa jag vet: improviserat skapande/ta vad du har och gör något.

I fredags när Mattias gick och la sig bestämde jag mig för att komplettera en av presenterna lite. Brita skulle få en skruvdragare i minsta modell. Hon är besatt av verktyg och så fort jag bygger något är hon där och provar allt och frågar tusen frågor. Hon har en liten duploskiffnyckel som hon ständigt bär runt på för att kunna fixa allt som kommer i hennes väg.

Så för att hon skulle kunna använda skruvdragaren själv och inte behöva vänta på nästa projekt ville jag göra något som hon kunde skruva i. Och här börjar det fina med den här sortens görande. Jag gick ner i källaren och kollade vad som fanns.

Jag hittade två lika stora mdf bitar, som blev över när jag byggde socklarna till de här hyllorna i förra lägenheten. Det fick bli grunden. Sen ville jag att hon skulle kunna bära med sig den, eftersom det är ett annat intresse. Bära på saker. Först funderade jag på små öglor med ett snöre i men när jag letade efter någon att fästa i öglorna hittade jag istället detta band. Ett band som varit snöre på ett paket, som jag inte kunnat slänga. Dessutom kunde jag fästa det runt hela formen och dölja skarven mellan mdf:erna. På ovansidan spacklade jag med snickerispackel eftersom skarven blev synlig vid handtaget. (Frågade mig om en treåring skulle bry sig om skarv eller ej men kom fram till att jag fick göra det för att jag tyckte det var kul) Sen målade jag allt med en överbliven färgslatt, vald efter kulör på bandet.

När jag förborrat alla hålen i mdf:en borrade jag hål med samma avstånd i en plywoodlist. Listen hade blivit över när jag skulle sätta upp en tavla tidigare i höst och hade av en slump perfekta mått för storleken på hålmönstret. Det går alltså att skruva fast bredvid varandra utan att de tar i varandra.

Skruv, bits och träbitarna la jag i en liten låda som jag hade över. Som blev lite finare med tejpbitar från Linnéa Puranen.

Så i den här skruvplattan kommer hon nu kunna skruva i och ur, göra mönster och flytta runt i oändlighet. När hon öppnade paketet skrek hon rakt ut ’det här är det bästa någonsin’ och det var det första hon pratade om imorse. Något som, utöver skruvdragaren, kostade mig 0 kronor och som dessutom gjorde flera oanvändbara saker från källaren användbara. Något som blev av det som fanns och som med största sannolikhet inte hade blivit i närheten så bra eller lustfyllt om jag planerat i förväg och åkt för att handla. Jag säger som min pappa alltid säger: det vill gärna bli bra.

Puss!

Ps, i mina stories premiärskruvar hon

50
 • Just wanna view more of
 • DIY

När vi flyttade in i huset 2015 var vardagsrummet benvitt.

Möblerna flyttade runt och väggarna förblev kala i väntan på första rycket.

Nämligen att fräsa in elen.

Sen blev det ljusgrönblåttgrått på både väggar och i tak

Och hyllsystemet från Betonggruvan kom på plats <3

Vi skaffade fåtölj.

Och tavlorna testade sig fram.

Nu ser det ut ungefär såhär. Fast ser ni att det är lite tomt på väggen som man skymtar där längst till höger? Ni kan vara lugna, jag har byggt en grej i veckan som förhoppningsvis kommer förgylla som 17!! Sitter hos mina föräldrar och skriver nu men är sjukt taggad på att få komma hem och prova ☼

Övrigt:
● Vi kommer ta med ett helt släp hem med grejer som jag har haft kvar här sen jag bodde hemma. Skräckblandad förtjusning. Laddar för att vara på mitt bästa skänka bort humör.
● Jag läste ut Alex bok på två dagar och har varit tagen sedan dess. Tvingar Mattias sträckläsa för att jag ska kunna diskutera.
● Bodil fick tag i en hel brie på kvällsmaten som hon åt ungefär som ett äpple innan hon blev upptäckt.
● Sitter just nu i världens skönaste fåtölj som gör vistelsen hos mina föräldrar typ 13% bättre eftersom jag blir glad av bara tanken på att jag kommer få krypa ner i denna mjuka. (Och när jag googlade för att hitta länken såg jag att den numera finns i teddy. Måste eventuellt starta ett dreamskonto)
● Hoppas ni haft en fin 3:e advent <3

22
 • Just wanna view more of
 • Home

Hej! Idag har jag och Mattias varit ensamma över dagen när barnen har hängt med farmor och farfar. Vi började med hotellfrukost inne i stan innan vi åkte hem för att röja. Vi håller ju på med någon slags total utrensning och det tar en evighet. Dock väldigt tillfredsställande! Men det var inte alls det jag tänkte prata om så låt mig återgå till mitt och Britas gemensamma intresse: Att måla med pensel. Jag älskar att måla och jag älskar att hon älskar att måla! Det är bland det mysigaste jag vet att smyga ner i källaren tillsammans och måla en stund innan det är dags att sova. Dessutom har hon precis knäckt koden och vill aldrig sluta <3 Därför kommer här 4 tips som gör det enklare/roligare att måla. Några självklara och kanske någon ny?

♢ Prio ett: se till att barnet slutar stoppa färg i munnen. Allt blir så mycket roligare när den fasen är förbi. Vi har låtit Brita och Bodil börja med ekologisk fingerfärg eftersom det är skönt att veta att den inte innehåller något skumt. Dessutom smakar den så sjukt (!) illa att de vänjer sig av med att stoppa i munnen på köpet.

♢ Se till att ha bra penslar. Dem som är lätta att sprida färgen med och inte för långa eller grova borst. Ikeas är fantastiska. Också bra att ha många så man slipper springa och tvätta hela tiden.

♢ Brita får såklart välja vilka färger hon vill men vi har en regel att hon får bara ta 3 i taget. Dels för att hon tycker det är lika roligt att hälla upp färg som att måla. Men också för att hon lätt blandar ihop färgerna till en mörk sörja om det blir för många. Tar man några i taget är det större chans att det blir fler färger på pappret och färg är ju roligare än brunt. När tallriken är tom väljer hon snabbt 3 nya och trycker ut.

♢ Använd en målarduk. Vi har en vaxduk som vi lägger under och på den får det hamna hur mycket färg som helst. När man har målat färdigt är det bara att rulla ihop: Enkelt, snabbt och minimalt att städa efteråt.

Behöver fler väggar för alla dessa konstverk!!!

39
 • Just wanna view more of
 • DIY

Ibland får jag saker på posten. Här är några saker jag fått och som jag verkligen gillar. Se det som julklappstips. Pretty Pegs skickade knoppar i ask som jag använde till den här byrån som är lite speciell. Från början en vanlig furubyrå som jag och Mattias åkte och hämtade på en blocketannons när vi var nyinflyttade i Malmö. Enkel, funktionell. Sen flyttade vi till huset och då visade det sig att de förra ägarna lämnat kvar en exakt likadan i källaren? Så nu har vi två som så småningom ska få stå på rad i arbetsrummet.

Sen en bok som jag inte hunnit läsa än men som jag verkligen ser fram emot. Här på Just Wanna Have Fun finns en bokklubb som vem som helst som vill får vara med i och denna omgångens bok är Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Hoppas sjukt mycket på denna och dess sjuka historia. Mer info om bokklubben och rabattkod finns på startsidan 

Jag fick ett stort paket med kläder från (ett av mina fovvomärken) Blaou!! Det innehöll bland annat dessa byxor + tjocktröja och jag fullkomligt älskar mönstret. Finns fortfarande här för den som gillar. Och här har jag skrivit om deras kläder innan.

En annan favoritgrej i livet är den här tejpen. Linnea Puranen har skapat ett företag som gör den här silvertejpsstora papperstejpen med hennes fantastiska illustrationer på. Jag fick en hel bunt av rullar som jag använder till allt. Här som små utklippta klistermärken på målarblocket. Vi lagar böcker, pysslar, bygger kojor, slår in paket och sätter upp teckningar med dem. Den röda består dessutom av byggdelar som man kan klippa ut och bygga små världar av. Vilket är himla fint. Alla borde skaffa.

Sen 3 bra barnböcker
☼  Glass på en onsdag som Matilda Salmén har gjort de superfina illustrationerna till. Om Noa som bor med sin mormor, där det inte är så noga med sånt det är noga med hemma hos Ella. Städning och så.
I huset där jag bor om hur alla människor är olika men ändå ganska lika. På rim.
Lilla nej-boken. Det viktiga att man får säga nej. Det är svårt att förklara skillnaden mellan att inte vilja ha på sig vinterkläder och att inte vilja bli kramad. Boken försöker reda ut och barnen får lära sig att sträcka fram handen och säga stop när det behövs. (vilket har hjälpt mig flera gånger när jag sett på avstånd att Brita säger stop med hela armen och jag kan hjälpa till om det andra barnet inte lyssnar) 

Och slutligen kan ni hitta mig, mina hörselkåpor och mina kristyrtips på sidan 18 i Amelias julspecial som finns i butik nu.

Tack&kram

27

Jag skulle nog kunna ägna all min tid åt att bygga saker utan att tröttna. Saker jag behöver, saker jag vill ha eller nya idéer jag vill prova. Här är 3 saker jag satt ihop på senaste tiden:

➀ En knubbig ljusstake av frigolitlera. När jag var hos mina föräldrar senast hade mamma en stor klump med som hade blivit lite för torr för att kunna göra något av. Jag blötte upp den så gott det gick, formade och tryckte i ett ljus. Botten gröpte jag ut för att kunna limma fast något tungt i så den står stabilt. Tänkte från början att jag skulle spackla den för att få den att kännas tyngre. Men jag gillar hur den blev, så det får vänta.

➁ Ett podie. MDF, reglar, spackel och färg. Så enkelt att få något att se lite extra ut genom att ställa här.

➂ Och en liten spegel! Med inspiration från något som swisha förbi i en story på instagram som sen försvann men inte från mitt minne. Tänker att den ska få vara blänk i en tavelvägg ☼

26
 • Just wanna view more of
 • DIY

Vilken himla vecka! Jag trodde det enda jag behövde efter denna hösten var sömn och lugnt tempo. Det visade sig att det jag behövde var att få röja och rensa ut. Efter att ha haft hemmet längst ner på priolistan de senaste åren (av förklarliga skäl) var det så oerhört skönt att känna att vi faktiskt tar oss framåt! Som vi har röjt! I stort och smått. Möbelförråd och toalettskåp. Man måste vara på ett visst humör för att rensa strikt nog och det var som om jag var mer avtrubbad än någonsin mot allt jag släpat med mig genom alla flyttar. Fynd jag inte kunnat släppa, projekt som inte blev klara eller möbler som jag inte hittat rätt plats för -än. Nu finns istället allt på Erikshjälpen här i Malmö, så detkan glädja någon annan (trogna läsare lär känna sig som hemma där när allt är uppackat?) Och jag känner mig så lätt!!! får energi av att det är borta. Har lovat mig själv att komma ihåg det när jag saknar något i framtiden. Att det här var vad jag behövde just nu. Men ni ska inte tro att det är klart. Har ju tex en never ending källare mvh bodde i en ihopslagen lägenhet innan = hade två källarförråd och (!) två vindsförråd och lider av att se potentialen i grejer.

Så här har vi också hängt mycket. I detta rum med bastutak och knottriga väggar som jag ligger och drömmer om på kvällarna. Det skulle kunna bli så sjukt bra. Det är liksom lika stort som vårt vardagsrum+matsalsdel på övervåningen där vi spenderar 95% av all vaken tid i huset. Så har vi lika mycket till som knappt används alls? POTENTIAL. Och mitt i allt röjande har barnen varit så himla stimulerade, kanske främst nöjda för att ha både mig och Mattias hemma (?), men också av alla saker. Det har byggts kojor och gångar och lekts olika lekar med alla prylar ut i oändlighet. Här bäddar Brita tex ner en träkatt och två blå strumpor, underhållningsvärde ca tid: 2h. + att i pauserna har vi utflyktat, träffat vänner och spelat spel. Ja. Önskar nog att varje vecka såg ut så här faktiskt.

Dessutom kom jag ner till detta imorse <3 Britas livs första hemmabakade bullar!!!

24
 • Just wanna view more of
 • Home

Fixa Rummet säsong 9 som kommer sändas 2019 är klaaart!

Det gick i lås, vi fick ihop det, det blev bra!

Vi har fixat som 17

+Hängt med 12 sköna/galna/kreativa ungar! Fint att vara en del av varandras liv en vecka bara sådär

Och snart går det äntligen att se!! (i januari)

Nu ska jag ha höstlov med min familj en vecka och bara kramas&pussla&måla innan vardagen börjar igen

Puss!

27
 • Just wanna view more of
 • DIY