2021-01-25

sista veckan i januari

bildkälla.

Veckolista med lite tillägg snodd från Sandra.

Veckans känsla: Mysigt att vakna till snö!!

Veckans bok: Fortfarande Samlade Verk av Lydia Sandgren. Kanske blir klar denna vecka om jag lägger manken till. Men vill jag bli klar är frågan?

Veckans playlist: Denna instrumentala som jag lyssnar på när jag pluggar/jobbar.

Veckans podd: Jag såg att Värvet med Linnea Wikblad släpptes idag! Ser mycket fram emot att lyssna. Är så glad att hon börjat dyka upp lite på P3 igen, en toppenperson är hon!! Annars är det väl Daddy Issues, Alex & Sigge, Paparazzipodden och massa P3-program som vanligt.

Veckans TV: Så mycket just nu. Sveriges Mästerkock, Broad City, Schitt’s Creek, Celebrity Ex on The Beach (ligger efter), Lupin, Trapped, m.m.

Veckans mat: Är tyvärr oinspirerad. Det som brukar hjälpa är att gå runt i saluhallar, men det känns ju inte så aktuellt just nu. Äsch, något gott ska man väl kunna hitta på.

Veckans happening: Patricks föräldrar tillika antikroppsinnehavare var på besök i helgen. Det får nog stå för månadens happening. Annars händer det ju inte så mycket här *vattnar mossan som börjat växa*.

Veckans fundering: Jag har ett inlägg sparat om vad jag faktiskt jobbar med, och lite om branschen förnyelsebar energi. Jag personligen kan verkligen inte tänka mig ett tråkigare blogginlägg än någon som skriver om sitt såååÅ viktiga jobb (förlåt), men liksom – om ni vill läsa om mitt jobb ska jag inte beröva er på det. Ja/nej?

Veckans film: Igår hyrde vi Gräns, gillade! Och guldbaggetippade Spring Uje spring går att hyra på fredag, ser fram emot det!

Veckans gråt: Unnade mig ett frisörbesök i fredags, bara för att klippa topparna, ett par centimeter eller så. Jag har inte gråtit på grund av en misslyckad klippning sen jag var kanske.. 14 år? Men hon klippte alltså av 2 1/2 dm på 5 minuter. Kollade ned på golvet och blev yr, där låg halva mitt hår. Så slarvigt gjort också, helt ojämt och taggigt i topparna. Fyfan. Heartbreak. Grät hejdlöst i fredags medan Patrick klappade mig på huvudet (att jag insisterade på att se Titanic hjälpte inte), och är fortfarande så ledsen. Men men, det är bara hår, det växer ut.

Veckans köp: Inget, har köpstopp ett tag. Så skönt när man väl har bestämt sig. Jag är å andra sidan väldigt sugen på bil just nu. Eller, har väl varit i flera år egentligen. Jag mår så otroligt bra när jag får låna bil av mina föräldrar. Hela mitt tankesätt ändras, vad som är möjligt och inte möjligt för en dag. Livskvalitét! Frihet! Att kunna ta sig till skogar som inte är Hellasgården eller Nackareservatet som känns som typ… IKEA på en söndag. Det lär väl inte hända denna vecka men ändå. Bil bil bil.

Veckans plagg: Min manchesterrrrkostym. Som ni kommer att få se mer av, var så säker.

Veckans längt: Vaccin! Vad unikt!

 

Follow my blog on Bloglovin.

57

Kommentera

Emma

JA på blogginlägget om ditt jobb! Är verkligen så nyfiken och fascinerad, vill gärna läsa det. Planerar själv att jobba inom liknande områden så vore bara kul att få lite insight om hur det är på ”riktigt” 🙂

Emma

Btw sorry en grej till, om du vill ha tips på en bra frisör I Sumpan, gå till Sandra på Salongen på Landsvägen, har klippt mig hos henne i över 10 år och hon är den enda frisör jag litar på haha.

Gabriella Skog

Åh tack för tips, behöver någon pålitlig!

Hanna

Åh, lider med dig, ett dåligt frisörbesök kan verkligen kännas som ett övergrepp. Kram <3

Gabriella Skog

Veeeerkligen. Tack <3

Jessica

Ja!!!!! till inlägg om ditt jobb! 🙂

Astrid

Ja til innlegg om jobben din! Begynte å lese Samlade verk for en uke siden fordi du og flere andre har anbefalt den, liker den godt så langt.

Annie

Läs inte klart samlade verk! Helt okej läsning egentligen och mycket bra språk meeen sååå lååång. Jag fick lyssna andra halvan som ljudbok för att komma igenom. Blev lite spännande sista 100 sidorna dock!

Gabriella Skog

Haha så kul med en lite annorlunda åsikt (den har ju onekligen blivit superhypead)! Jag kommer läsa klart iom att jag läser den med bokklubben, återkommer sen!

Amanda

Jaa, vill också gärna läsa om ditt jobb! Studerar fortfarande och tycker det är väldigt intressant att höra om vad folk faktiskt gör på sina jobb! När en är i sin pluggvärld kan ju ibland arbetslivet verka extremt abstrakt och oklart… Så alla konkreta berättelser därifrån uppskattas! 🙂

Gabriella Skog

Kul! Förstår exakt, kommer ihåg att jag också gillade att höra vad andra egeeeentligen jobbar med när jag pluggade 🙂

Klara

Ja, vill också gärna läsa om ditt jobb!

Thilda

Fick massa matinspiration efter att ha kollat på tareq taylors matresa. Så himla mysig!

Gabriella Skog

Visst är den! Dör för den familjen

Amanda

åh jag älskade samlade verk <3 och frisören nej så deppigt!! man vet att det bara är hår, men det är ens hår!! som man kämpar med ju!!

Gabriella Skog

Exakt!! Åh haha <3 Och så känner man sig så töntig som blir SÅ ledsen över lite hår. Men fan. Hår är ALLT.

Linda

Ja till jobbinlägg!

Pingback: En lista - Sandy

M

Var ser du broad city? <3

Gabriella Skog

Fulstream tyvärr </3

Intressant

Mvh
Lundell

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.