2021-01-06

ett år i skärmdumpar

Här om dagen rensade jag bilder på min mobil, bl.a. skärmdumpar. Vissa vars syfte jag för länge sen glömt bort, och andra som skickade mig tillbaka i tiden. Om man lägger dem i rätt ordning blir det nästan till en historia.

Ska vi ta en titt? Ja det gör vi.

Januari. Vi hade pratat om att flytta ihop ett tag men ännu inte bestämt något. Det hade blivit ett ämne som vi undvek. När släkt och vänner frågade ”Hur ska ni göra?” kollade vi besvärat på varandra. Och så, helt plötsligt en dag skickade han denna. Killars sätt att säga ”Jag har tänkt och nu är jag redo”. Gulliga.

Gjorde Myers & Briggs’ personlighetstest för typ 5:e gången. Glömmer alltid vilken jag är, hence skärmdump.

Gjorde tyvärr misstaget att kolla vilka kändisar som har samma. Fina vi.


Bakgrunden till detta är att jag signade upp mig på SATS i februari (timing..) och fick en gratis PT-timme. Min absoluta mardröm. Tackade artigt nej, men de fortsatte att hetsa? De ringde, mailade och höll på. De ba ”Det är bra att komma igång!!!”. Jag ba… jag är.. igång? Jag har ju dessutom hört att den där ”gratis” PT-timmen egentligen bara är en enda lång säljpitch till varför man ska köpa fler. Varning! Anywho. Tillslut bokade jag in en timme och ljög sedan om att jag var magsjuk 🙂 Några minuter senare fick jag detta sms. Svarade absolut inte och sen dess har de låtit mig vara, haha.

Mars kom och jag skrattade åt denna meme.

Mamma la upp en bild på oss två, 1996. Hon var 23 år och jag ett par månader gammal. Blev rörd! Hon var så ung.

En skjorta jag skickade till Patrick för att han skulle köpa åt mig när han ändå var i stan.

Skulle lägga upp en selfie och skickade denna som inspiration till min kompis Filip så att han visste vilken nivå av hype jag förväntade mig av honom.

Maria la upp denna och jag blev så drabbad. Så klokt skrivet men framförallt av slutcitatet: ”Den som ätit och druckit mest när den dör, den vinner. Så är det, den vinner”. Så jävla sant.

Sommaren på Gotland kom och jag råkade hamna på Elsa Billgrens blogg haha <3 Har absolut inte vågat säga något.

Och samma dag åt vi på Furillen samtidigt som paret Schulman och Eklund. Vårat bord var precis bakom trädet, heh 🙂

Skrattade pga sant. Redig tjej ™.

Skärmdumpar nog 90% mat. Detta som Ema la upp såg otroligt ut.


Allt som Maria Nilsson och hennes man Jonas Cramby äter ser så gott ut. Jag älskar kolgrillar, jag så skärmdumpade nog för att komma ihåg att åka dit.

Bakgrundshistorien till detta är att Patrick är projektledaren för restaurangbesök i vårt förhållande. Han har en lång lista på restauranger vi ska besöka, och betygsätter dessutom de vi varit på. Varje gång han får reda på att jag varit på en restaurang på listan utan honom blir det sura miner. Obs på skoj obs!!! Skickade nog denna print till Pinar, det var henne jag vänstrade med.

Blondinbella skaffade ny kille. Tror jag skickade denna till Fanny, min mest Löwengripinsatta vän.

Spottade bokstavligen ut mitt te!!

Sökte medryttarhäst på sensommaren och förundrades ännu en gång över vilket speciellt folk hästmänniskor är.

Vi flyttade in i lägenheten och jag blev besatt av tanken på att ha en stor porslinsgädda i bokhyllan. Denna brukar tyvärr gå för typ 4000 kr.

Det enda jag fattade var salsa verde och serrano men allt såg så enkelt och gott ut!! Blev sugen på efter stranden-mellis med kall corona.

Och så slutligen. PIRRET. Obs vi har redan bokat om från januari till februari, och vi kommer boka om igen om läget/restriktionerna inte förbättras.

Och det var det! Ett par print screens från ett litet liv hoppas ni tyckte att det var kul. Puss.

 

Follow my blog on Bloglovin.

60

Kommentera

Blev glad av detta inlägg!

Josephine

Skrattade högt åt att Patrick blev sur över att du hade varit på Matateljen. I min relation är det jag som är ansvarig för restaurangbesöken och tyvärr har min kille ett flashigt jobb™ och äter väldigt mycket på restaurang. Oj vad många gånger jag har blivit sur för att han har ätit på ställen utan mig hahaha

Gabriella Skog

Josephine: Hahaha nej men jag förstår till 100%!! Jag har absolut också blivit sur åt andra hållet. Det värsta är när Patrick äter med kompisar som inte ens är så matintresserade, känns som en sån WASTE på en bra restaurang hahaha

Gabriella Skog

Fint, glädjer mig!

Amanda

älskar!! skärmdumpar är en sån skatt ibland va!

Gabriella Skog

Verkligen!! Säger så mycket

Emma

Jag har samma personlighet som dig! Fina vi. Kul inlägg, skärmdumpar är bäst.

Karin

+1! Kanske är lögn att bara 1-3 % av världens befolkning är INFJs 🙃

Gabriella Skog

Åh mys!! Ja, fina fina vi. Eller kanske bara så att majoriteten av dem bor i fina introverta Sverige? Skärmdumpar 4-ever!

Lina

Alltsåååååååå skärmdumpsinlägg av det här stuket är GULD!!!! Det är verkligen mitt favoritgrepp. Mer sånt pliiiiiiiis du är bäst!

Gabriella Skog

Åh kul att du gillare!!! Älskar också skärmdumpar. PUSS

Maria

<3!!!

Anna

Haha relatar så till din kille när du varit på matateljén!!

Helena

Åh INFJ, jag med! Vid sidan av hitler är vi ju också samma som typ moder Theresa och Dalai Lama om jag inte minns fel, så det väger väl upp 💁🏻‍♀️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.