2020-09-15

7 saker som gjort mig glad

Lågintensiv uppdatering här på sistone, det har hänt mycket men jag har glömt att fota. Ska bli bättre lovar!!

Här kommer i alla fall 7 saker som gjort mig glad den senaste tiden:

7. Jag och Patrick är sambos!! Om någon har missat det. Hehe. Vi trivs så bra i lägenheten. Och i mysiga underbara Sundbyberg. Och jag älskar sambolivet! Det är så fint att vakna upp bredvid honom varje dag. Att äta middag ihop. Att komma hem och pussas och säga hej älskling hur var din dag.

6. Jag har unnat mig en ny cykel! Eftersom att jag cyklar till och från jobbet samt hit och dit på ärenden varje dag så kändes det som en rimlig investering. Det är en Specialized Dolce Evo och jag älskar den djupt. Så snabb, så snygg. Det är jag och alla Mamils* nu.

*middle-aged men in lycra

Reklam: Väskan var en gåva från Marimekko.

5. Jag har en ny väska! Från Marimekko! Tack tack tack <3 Den är det finaste jag har sett på länge. Det heter Milli Matikuri Lea bag och är i mörkgrönt läder. Ser fram emot en höst ihop. Nej jag menar ett liv!

4. Igår efter jobbet cyklade jag till Fanny (aka Schulverket) Schultz’s studio på Kungsholmen och köpte två otroliga små fat. Älskar dem! Ska ha till oliver, flingsalt, kanske mina favoritringar. Time will tell. Schulverket har en butik på www också, tur!

3. Tomaterna är så goda nu!! Försöker att äta dem varje dag och njuta njuta njuta. Carpe tomatsäsongen! Kanske att man ska koka en stor batch tomatsås på färska tomater i helgen och frysa in? Ja så blire.

2. I helgen lagade jag och Patrick en pasta med bl.a. vitt vin, chili, massa persilja, smör och kammusslor. Mmm. Och till det drack vi detta otroliga riesling från Sybille Kuntz. Mmmm! Nr 75210 på systemet.

1. Jag har blivit medryttare! Blir nästan gråtmild av att skriva det. För er som inte vet så har jag ridit i nästan hela mitt liv, men har haft en paus sen jag flyttade till Stockholm. Har varit så nedstämd över det. MEN nu har jag alltså hittat ett übermysigt stall på ynka 10 minuters cykelväg från där vi bor (!!!). Det är så perfekt att jag knappt kan tro det. 2 gånger i veckan ska jag hänga med denna gullis. Bara hon och jag och skogen, kanske något pass på banan då och då. Hon heter Torild och är underbar.

Ser fram emot att bli bästis med henne. Den sista pusselbiten.

Hej så länge!

 

 

Follow my blog on Bloglovin.

55

Kommentera

Sofia

Mysigt inlägg!

Så mycket fint i ett och samma inlägg. Och vad härligt att ni trivs så bra i nya lägenheten!

Karin

Din blogg är så mysig! Min favorit på www.

Gabriella Skog

Men tack!! Blir så så glad att höra det

Anna

Åh vilken fin lista!! En sån ska jag också göra åt mig själv. Glädjer mig åt allt du är glad över!

Gabriella Skog

Puss!

Anna

Så glad för din skull stranger!

Gabriella Skog

Thank you stranger!!

Jenny

Jag VISSTE det! Seriös ’horse girl energy’ hos fig. Obs komplimang!

Jenny

*dig

Gabriella Skog

Haha åh ja bästa komplimangen <3

cecilia

hästar <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.