2018-12-17

Its been short but sweet

Skulle gärna inte skriva detta inlägg. Hade hellre skrivit något livsbejakande inlägg om en härlig helgutflykt, loppisfynd eller födopartikel som intagits på sistone. Men tyvärr blir detta mitt sista inlägg här på JWHF. It has been short but definitely sweet.

Jag tvekade innan jag hoppade på den här bloggresan igen. Ändå min fjärde blogg som någon typ av vuxen person. Något försenad pga livet som kom emellan men sedan kände jag äsch. Vi kör. Jag kör. Det är för bra för att inte testa, så med lite is i magen startade jag upp den. Jag menar hela JWHF är ju typ min ideal-värld.

Men rätt snart kände jag ändå att det inte blev rätt för mig. Det blev kravfyllt istället för lustfyllt. Och så ska ju livet inte vara. Så därför säger jag tack & hej till alla er som hakat på prunket. Appreciate it.

Lägg gärna till mig på Insta så ses vi i socialsfären ändå.

Kram!

6

Kommentera

Sandra

❤️😘

enprunkandemorsa

❤❤❤

Tråkigt men förståeligt såklart, det måste ju vara kul att blogga! Hoppas på mycket färgglatt och inspirerande på din Instagram, för det tycks vara något du har fallenhet för. 🙂

enprunkandemorsa

Tack fina du! Lovar färgchockinspo på insta 😘😘😘

Maria

Åh nej, förstår dig precis men du gled rätt in bland mina favoriter. Ser fram emot att följa dig och dina fantastiska färgkombinationer på Insta istället. En riktigt God Jul!

jasminjahja

Åh! Kommer sakna prunket <3 Men ses på insta 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.