2018-12-03

Bosa

Varje september när sommaren sakta övergår i höst åker jag, min mamma och Leah på en resa. Det har blivit lite av en 3-generations-tradition & jag älskar det. När Leah var 10 månader bilade vi längst Maines östkust i USA, käkade hummerrullar och ammade på amerikanska bilmackar. Förra sommaren tog vi en Greklandstur och i höstas åkte vi till Sardinien. Det blir på något sätt minnen från min egen barndom när mina föräldrar drog med oss på äventyr runt om i världen. Transsibiriska järnvägen genom Ryssland, på roadtrips i Europa och husbilssemestrar till Nordkap.

Det känns fint att ge Leah lite av den känslan & värdsliga möjligheten också. Väl i Sardinien tog vi lokalbussen till staden Bosa som tydligen skulle vara en av Italiens mysigaste och mest färgglada städer. Trist att de hade fel.

Eller inte. Jag kände en sukt att bara säga upp mig, flytta dit & börja baka pizza i något hål i väggen. Leah sprang runt som hon hade ätit varenda glass i staden. Vilket nog var ett korrekt påstående.

Jag fotade varje bit färgglad stengränd i hela staden. Som en liten smällkaramell på rad.

 Tips att åka i september när horderna av turister avvikit + värmen. Samt definitivt besöka Bosa.
Sådär. 10 bilder höstenergi när mörkret fallit. Kände jag behövde det.
Natti!

Ps. Gillar ni reseinlägg? Tryck gärna på hjärtat så vet jag! Då kommer det mera : )

26

Kommentera

midis

Tyckte väl att allt där där verkade bekant. Vi var ju där med Algot när han var liten (https://justwannahavefun.se/midis/bosa-sardinien-och-fargglada-hus/)! Älskar bosa!

enprunkandemorsa

Åh! Så fint att du också varit där. Cirkeln sluten på något vis : ) 💕

SÅ fina bilder <3 Vill dit nuuu!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.