2021-05-09

Älskade helg!

Förra veckan hade jag stresspuls. Och det är absolut inget positivt. Känner på andningen när det gått för långt. Den kommer aldrig ner i magen utan stannar liksom. Inser också hur sällan jag är stressad på det sättet nuförtiden. Jämfört med några år tillbaka då det var vardag. Men ändrade radikalt mitt förhållningssätt när jag blev gravid med mini. Sen kommer det och går. Absolut. Som förra veckan. Men himla tur det kom en helg då. Som vi startade med standardfredgasmyset. Bao från Bao Bao.

Sen blev det lördag. Och jag traskade hit för att köpa en bukett blommor som jag tog med hem till mina föräldrar. För att fira vaccinet.

Mamma, jag och killen gick en runda här. Medans mini lekte med morfar. Min stresspuls sjönk absolut.

Hemma igen. Och vår egen lilla skog. Baracken som innan skymde sikten utanför vårt köksfönster är borta. Den har stått där i 10 år om jag fattat det rätt, så nu var det dags att ta bort den. Under baracken gömmer sig en tennisbana, så nu ser vi tennisbana och träd från köksfönstret. Himla trevligt.

Och så blev det söndag. Gjorde mig lunchtjusig och cyklade ner på stan. Premiär för öppna skor.

Mötte upp Maria på Ruth. Åt en sallad och drack ett gals vin. Och mådde.

Kom hem och killen och mini hade hämtat ut veckans STORA vänt. En sparkcykel. Lyckan.

Sen avslutade vi helgen med middag ute. Alltså känn på den. Middag ute. Värmen har äntligen kommit. Undrar om den någonsin varit så efterlängtad.

47

Kommentera

Linda

Tack för megafin blogg! Hur ändrade du förhållningssätt? Om du vill säga alltså. Letar lite efter inspiration kring sånt om man säger så.

en-lang-blondin

Tack! 3>

Jag tror att viljan att bli gravid fick mig att tänka till. Var 36 år gammal och tänkte att jag var tvungen att sakta ner om allt skulle fungera. Min mini kom och jag kände att det var här och nu som gällde så jag jobbade på dagarna och var med mini på kvällar och helger. Efter hand hittade jag en balans och rytm. Sen går det absolut upp och ner. Har tyvärr inte mer konkreta råd än så.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.