2021-05-06

Finfint.

Är vansinnigt oinspirerad just nu. Klär mig i höstkläder och tittar trött in i garderoben. Men! Tänker att det beror på att det är höst ute. Alltså höst som i blåst, fem grader kallt och regn. Behöver sol men framförallt värme för att väcka inspirationen till liv! Annars kände jag när jag såg denna bilden att jag gärna hade sett ut just så här just nu. Och så tänker jag att jag ska använda mer scarfs. Bild Annabel Rosendahl.

Och titta så vackert. Vackraste keramiken jag sett tror jag. Kristine Thenman heter keramikern.

Det är väldigt mycket ost i mitt liv. Jag äter ost. Jag jobbar med ost. Pinnar, googlar, fotar ost… Ja ni fattar. Just nu är det mycket mozzarella då jag jobbar med Galbani. Och förmodligen skulle italienarna på Galbani trilla av stolen om de såg detta. Men satan vad sugen jag blev på att prova. Vispad mozzarella med syrad grädde. Och det är @gottigheter som kommit på detta geniala.

Glas och blommor får man ju aldrig nog av. Inte jag i alla fall. Blir alltid glad av Carousels flöde.

Något annat jag absolut blir glad av. Kreativa kvinnor! Som Estelle Graf, som målat denna fantastiska. Hennes caption till bilden: “Det här är Ostimulerade Olga. Hon jobbar i en tjusig butik med tjusiga kunder. Ibland låtsas Olga att hon måste ”fixa med något fel i kassan”. Då slipper hon prata med någon.” Det där med att låtsas fixa med något för att slippa prata med folk gör jag absolut minst en gång i veckan.

55

Kommentera

Så mycket mitt-i-prick-fint här!
Mitt första reklambyrå-jobb handlade så mycket om ost. Jobbade med Galbani då också. Och president. Och en himla massa ostar. Plåtade ostar, gjorde ostbrochyrer och åt ost. Härlig tid i mitt liv, absolut!

en-lang-blondin

Nähä! Så kul! Vi måste träffas och prata ost. 🙂
Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.