2021-05-02

Två dagars fantastiskt jobb!

I torsdags och fredags var vi i Italien. Såklart inte i Italien Italien, men så nära vi kunde komma. Vi lånade Mölle Krukmakeris restaurang och med hjälp av props och vansinnigt trevligt solljus genom vinrankorna kändes det absolut som att vi var i Italien. Den italienska osten vi skulle plåta den mådde.

Råvaror, props, blommor och örter. Den torkade chillin som hänger på grenen beundrades länge. Älskar hur hela teamet kan stanna upp för att diskutera hur fin en liten kniv är, hur vackra tomaterna är eller hur bra ljuset faller. Och hela teamet i detta fallet består av tre personer. Jag som AD, Lisa Lemke som stylist och kock och så David Back som fotograf.

Som denna nötknäppare. Den har något. Absolut.

När vi var klara checkade vi in på pensionatet i Mölle. I en tid av total avsaknad av semester-relaterade händelser var detta en enorm lyx och extremt härligt.

Vi gick tillbaka till Krukmakeriet för att äta kvällsmat. En pizza senare traskade vi tillbaka till pensionatet och somnade belåtet till vågorna utanför fönstret.

Tog denna bilden till killen egentligen. Vet att han uppskattar en croissant och havsutsikt till frukost lika mycket som jag.

Tillbaka till restaurangen och dags för att ta resten av bilderna och filmerna. Vi avslutade dagen med en lunch i solen. Absolut två dagar då mitt jobb är som allra bäst.

40

Kommentera

Mia

Åh så härligt det ser ut!! 😍
Kanske en jättedum fråga… men vad betyder “props”?

en-lang-blondin

Props är alla prylar man stylar med! Skålar, fat, blommor, ljusstakar osv. 🙂

Mia

Aha, nu är jag med! Och har lärt mig nåt nytt, tack! 😊👍

en-lang-blondin

🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.