2021-04-27

Tre stycken bud jag fått.

Händer att jag får ett bud. En gåva från ett företag som gärna ser att jag skriver om deras produkt. Vanligt förekommande för alla med mer eller mindre stora Instagramkonto eller bloggar. Absolut en trevlig uppsida. Men inget man kan försörja sig på om man har som ambition att försörja sig på sin kanal (dessutom ska man skatta för produkter man tar emot som gåva). Men jag har ingen försörjningsambition med mina kanaler så detta blir bara en trevlig krydda. Tänkte visa tre bud jag fått på senaste.

Mantle har skickat mig deras Dream Mask, Calm Balm, Glow Serum och nu senast fick jag The Chill Cream. Bakom Mantle står Josefin Landgård (grundare av Kry) och Stina Lönnkvist (entreprenör inom framförallt hälsa). Produkter innehåller CBD som utvinns från hampabladen (som är helt lagligt i Sverige). CBD är en stark antioxidant som lugnar orolig hy och dämpar rodnad. Har ett helt inlägg med en recension på g! Har nämligen använt produkterna i en månad nu.

Denna helt magiska buketten kommer från Lillegårds. Lillegård är en liten gård utanför Lund. De säljer bland annat hemodlade buketter på prenumeration. Och lyxen att få hen en sådan här maffig och hållbar bukett regelbundet!

Wall of art kontaktade mig för ett tag sedan och undrade om jag ville välja ut mina favoriter från deras Kids collection. Det ville jag gärna. Ovan poster heter Oh la mer och är skapad av Anna Johansson. Hänger som en smäck på minis rosa vägg.

Kaninerna som “vill pussas”, som mini sa, heter Vill du bli min och konstnären heter Caroline Wester. Det är ett akvarellcollage som Caroline har skapat tillsammans med sin son Willgot 9 år.

Och så valde jag denna som jag hängt i köket, Maternity av Marta Leyva. Marta är född i Barcelona, men bor och arbetar i Stockholm. Hennes konstverk handlar om kön, ursprung och sensualitet.

36

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.