2021-04-21

Unnlunch

I tisdags myntades unn-lunch. När man liksom bara måste fira, sörja, vad som. Man går på restaurang och äter en riktigt lyxig lunch. En folktom restaurang absolut. Men den där timmen var som på låtsas. Sen tillbaka till verkligheten.

Att Anne hade tagit denna väskan dagen till ära gjorde verkligen inget sämre. Älskar människor som tar i.

Annars då. Denna veckan har också innehållit en pandemi reaktion. Och en pandemi reaktion är när man står kvar någon sekund och tvekar samtidigt som en person framför en gråter och berättar något väldigt sorgligt. En normal reaktion är absolut att ge en rejäl kram. Men i ryggraden sitter “håll avstånd för tusan”. Jag gjorde dock inte det. Tog två rejäla kliv fram och gav en ordentlig kram. Kände hulkandet och gråten mot min axel. Fan vad livet gjort sig påmind detta senaste året.

74

Kommentera

Viktoria

Allt med det här inlägget var fint! Och det sista så träffande, tack🧡.

en-lang-blondin

Vad fint att höra! Tack! 3>

Eva

Fan vad bra att du kramade!!! <3

en-lang-blondin

3>

Caroline

Hade också en sån reaktion häromdagen när jag träffade en vän som nyss fått barn, med bebisen i sjal på magen. Halvvägs fram i grattiskramen kom jag på mig, men hann inte stoppa riktigt utan det blev nån konstig halvmesyr. Ganska awkward 😬

en-lang-blondin

Många besvärliga hälsningsgester nu för tiden. Man är ju t ex inte helt bekväm med armbågen (som dessutom gör att man kommer ganska nära..).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.