2021-04-06

Det kom snö. Och hagel. Och sen sken solen.

Känner mig väldigt mycket aprilväder just nu. Sol, hagel och snö. Om vartannat. På solsidan. Mini fick skolan vi önskat, vi blev jätteglada hon blev jätteglad. Det är april. Innebär alltså att nästa månad är maj och då kan ingen stoppa en liksom. Vin på uteservering är inom räckhåll. På hagelsidan absolut Covid. Segt nu va. På snösidan. Längtar efter egentid en kväll mitt i veckan. Minns den tiden då man kunde ha en hel kväll för sig själv när mini sov och killen repade eller drack öl. Nu sitter man där i soffan bredvid varandra, varje kväll.

På hagel och snösidan att SVT inte bara direktsänder Lambertz egen pressträff de sänder även ett program i två delar om Soran Ismail där han får gråta ur och berätta hur synd det är om honom. På solsidan då. Känner att jag måste avsluta på solsidan. Hade precis mens, innebär alltså att en har ett gäng goa veckor framför sig.

Och min outfit ovan då? Stylad och hyrd av Kajsa.

47

Kommentera

Dör för klänningen!

en-lang-blondin

Nab gör!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.