2021-03-01

Vad man gör en solig lördag.

Började dagen med att handlat vårskor till mini. I Kavat-butiken där en expedit med visir släppte in ett sällskap åt gången. Efter nya rosa sneakers cyklade vi hit för lunch. Första gången vi käkade här.

Det kommer jag absolut inte göra igen. Kan det vara Malmös sämsta falafel? Iskall sallad, inga kryddor som persilja och Jalapeños. Knappt någon sås och halloumin var knappt stekt. Nog gnällt om detta. Men jag tar min rulle på fullaste allvar.

Traskade sen hit för två brygg och tre chokladbollar.

Typiskt gott kaffe. Från Solde.

Som dracks här. På kyrkogården snett över. Och där var det absolut vårkänslor.

Sen cyklade vi till Limhamn för att köpa glass. Men det var stängt. Siktade in oss på Limhamns Glassmejeri, men öppnar visst först om en vecka. Andra på kartan var denna kiosk. Också stängd. Men! Tipsbutiken snett över hade en GB-strunt. En kunde andas ut.

Fin mini i extremt matchande outfit får avsluta en väldigt fin lördag.

40

Kommentera

Helena Garpvall

Vilka snygga sneakers😍 Vad är det för märke?
🌸☀️

en-lang-blondin

Selected femme! Ett par år gamla.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.