2021-02-09

Just nu.

Idag köpte jag ett par dyra, ordentliga vantar. Inget som vanligtvis tillhör min profil. Är mer en person som köper dyra opraktiska handskar. Men all utomhustid med minin gör att det krävs vantar. Och så har jag ett par nya fantastiska skor/stövlar/skor med inbyggd vadvärmare. Från Blankens. Älskar dem! Gummisula (oerhört bekvämt), snygg skinnsko och sen något varm och stretchigt material som tar hand om skarven mellan skon och byxan/kjolen. Och så ligger där en osthyvel ja! Själva hyveln var killens farfars, handtaget gick i sönder för ett tag sedan. Och nu har pappa svarvat ett nytt handtag. Blir varm i hjärtat. De söta små faten och skålarna fick jag i en underbar liten låda på posten. Fint och personligt paketerat. Från @sameness.vintage. Om det är något jag saknar just nu (förutom fest, restaurangbesök, kramas…) så är det att gå på loppisar. Att instagramshoppa loppisfynd är absolut ett alternativ!

52
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.