2021-02-08

Tre bra just nu.

Mest inspirerande matkontot på Instagram just nu är @sedir. Snygg mat, bra texter, lite kul nya grepp på enkla rätter. Och fun facts. Han är copy och har tidigare jobbat på samma byrå som jag jobbar på. Fast i Stockholm då.

Har plöjt alla tillgängliga avsnitt av Tunna Blå Linjen (SVT). Hu. Bra. Tung. Men ändå fin skildring av ens älskade Malmö. Känns ärligt och fint. Och så är där små detaljerna som gör att jag tycker om den lite extra. Som scenen där den kvinnliga polisen inte hinner gå på toaletten på grund utav jobbet. Och när hon väl får gå på toa så filmar man en kort sekund hennes överfulla binda. Jag menar. Hur ofta har man sett en blodig binda i en TV-serie? Gillar också att de skildrar alla typer av könsroller. Absolut en stereotyp manlig polis, men även han får nyanser efter ett tag och blir sen i en scen påsatt av en Tinder-dejt. Inte tvärt om. Tinder-dejten säger tack och hej när hon är klar. Inte heller jätteofta man får se en kvinna ha ett stereotypt manligt beteende när det kommer till sex. Men man ska under inga omständigheter vara på tungt humör när man kollar. Det är en sida av samhället som är allt annat än glatt.

Och så har äntligen allas vår favoritinstagrammare @mal_insta börjat blogga. Det var ta mig tusan på tiden. Exakt vad bloggvärlden behövde. Och på den megatjusiga plattformen The Way We Play dessutom. Nu kan man äntligen få ta del av Malins geniala inredningstips, loppisfynd och gulligaste femåringen Doris (inte lika gullig som min mini, men absolut nästan). Och sen är hon ju extremt rolig. Det om något är uppfriskande och välbehövligt i influerar-världen.

46

Kommentera

sara

hej! tack för en underbart bra blogg! jag undrar om du skulle kunna skriva lite om att bara har ett barn? jag har också bara ett, vill bara ha ett, men får sååå mycket kommentarer om att det är synd om henne, att hon är ensam osv… obs har full förståelse om detta är för privat! tack igen.

en-lang-blondin

Men ja! Det gör jag gärna. Nämligen något jag funderat väldigt mycket på. Har också aktivt valt “enbart” ett barn.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.