2021-02-07

Vad som hänt sen sist.

Hej bloggen! Har haft svårt att hitta tid för dig i veckan. Osäker på exakt varför. Men det har känts som en vecka med för lite timmar. Har absolut haft mycket på jobbet. Men känner inte att det står i realitet till att tiden inte räckt till. Nåväl. I onsdags klädde jag mig snyggt men iskallt. Var nere på kontoret en sväng och då får man passa på.

Började dock dagen med en utomhusfika med min copy-kollega. Det är verkligen intressant hur man har utmanat sitt arbetssätt så här i pandemi. Vi har interna möte via Teams, vi använde oss av Miro för brainstorming, vi ses ute och tar en fika, en promenad eller som i fredags när vi gick igenom en lång text via telefonen på Slack. Och så skickar man sms och skriver DMs på Slacken. Allt går absolut. Men saknar enormt mycket enkelheten i att bara vara tillsammans på kontoret.

Det har blivit kallt. Och snö! Ändå EXTREMT exotiskt att det ligger lite snö i Malmö. Älskar det. Nu mer än någonsin behöver man allt som distraherar och tar fokus från det riktiga livet. I alla fall försökte jag vara lite varm med ett par strumpbyxor under mina sammetsbyxor. Gick sådär.

Tog en distansierad lunch med Karin och Sanna i fredags. Anledningen till lunchen var att vi skulle ha ett jurysammanträde. Marknadsföreningen i Uppsala har en reklamtävling som heter Guld M och Karin har blivit tillfrågad att sätta ihop en jurygrupp. Så i fredags sammanträdde vi. Och herregud så himla fint det var att ses. Hade kunnat sitta hela eftermiddagen och snacka och sen gärna kramats när man skildes åt. Det var absolut lite som att ta en styck godisbit och inte få resten av påsen.

I fredagseftermiddags hade vi en anbudsinlämning på jobbet. Hade jobbat med den stora delar av veckan och spurtade in i mål där på eftermiddagen. Bananbröd med pistagecreme och rostad kokos från Noir hjälpte energin.

Efter jobbet hämtade jag upp denna fantastiska middagen. På Ciao Lola.

Såg ut såhär på lördagskväll. Och jisses så gott! Burrata med semibakade picklade tomater och krutonger och “Pappardelle ai Porcini”. Och minst ett glas rött till det japp. Nu vill jag har lördagskväll igen. Eller vill man inte alltid ha det.

På lördagen vaknade vi till detta! Så ingen tid att ligga och dra sig här inte. Upp och iväg ut i pulkabacken. I december trodde jag absolut inte att min mini skulle få en riktig vinter. Men oj så tacksam jag är att snön kom till Skåne och bröt av i pandemitristessen. Så resten av helgen såg ut som de senaste helgerna gjort. Pannkakor, varm choklad och kaffe på termos. Och så en pulkabacke. Eat, sleep och repeat.

40
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.