2021-01-13

Som en egen liten fluffig värld.

Just nu är Malmövädret som ett eget litet hån av vår nutid. Tänker att typ resten av Sverige har vitt landskap. Här är det, utan att överdriva, lerbrunt, lergrått och konstant regn. Ett par timmar i måndags sken solen. Man blev absolut bländad. Och så är det januari. Och japp, pandemi. Det är verkligen pannben just nu. Mental träning och så vidare. I förra veckan traskade jag och Anne bort till Kajsas showroom för att lämna kläderna jag hade hyrt under julen.

Vi passade på att käka lunch tillsammans med Kajsa. Inte ofta man käkar lunch på lokal dessa dagar. Men på just Beyond Us känner jag en viss trygghet. Det är stort, god ventilation och inga problem att hålla avstånd.

Hade tagit på mig detta FANTASTISKA set. Har köpt det via min stilikon Karoline. Hon hade för några år sedan en butik i Helsingborg. Stora delar av min garderob kommer därifrån. Numer bor hon på Marbella och håller på att starta upp butik där. Detta setet har hon köpt in från en liten designer på Ibiza. Och om jag älskar att kläderna jag har på mig har varit på Ibiza innan de blev mina.

Så jädrans nöjd med mitt nagellack och mina ringar till.

Kajsa hade en fantastiskt vacker krage på sin klänning. Hon berättade att det var hennes man, Hampus, farmors duk. Som hon sytt på på klänningen.

Jag gick som sagt till Kajsa för att lämna tillbaka kläder jag hyrt och hämta smyckena som ej blev sålda under december. Glömde ta med kläderna och fick ej med mig smyckena hem…

Men ändå bra på något sätt. För nästa dag fick jag gå dit igen, med kläderna denna gången. Och då hade Kajsa gjort om i showroomet. Paljetterna var utbytta mot krispiga, våriga och fluffiga plagg. Slog mig ner med en kaffe och njöt av härligheten. Det är sannerligen som en egen liten fluffig bubbla den där platsen. Utanför fönstret fortfarande lika grått men det har man absolut glömt för en liten stund.

50

Kommentera

Fliselin

Alltså, den där klänningen, vill jag ha! Från var?

en-lang-blondin

Om du tänker på min klänning så är den från Baum und Pferdgarten! Alla andra klänningar i bild är från Kajsas uthyrning. 3>

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.