2020-12-22

Älskade paljett!

Ändå bästa plagget såhär i december. Och heja paljetten även en vanlig dag mitt i veckan. Älskar hur Instagram bidragit till att göra paljetten mer tillgänglig. Någon klok satte till exempel #paljettorsdag en grå torsdag i november. Bilderna ovan är från vår helt galet underbara resa till Köpenhamn i augusti (känns extremt avlägsen just nu) med hyrda paljetter från Kajsa.

Och är det någon som vet hur man stylar ett paljettplagg så är det Kajsa.

Jag för typ 10-12 år sedan. Älskade min kortkorta paljettkjol.

Jag i dag. En lite längre palkjettkjol från Ganni. 🙂

Eller som ett vardagsplagg under en väst.

Detta kan vara mitt mest älskade paljettplagg. Inköpt på second hand på i Brooklyn. Används alltför sällan. Här på Cecilia för ganska exakt fem år sedan. Minns att mini var minimini och Cecilia och Ida kom över för att låna kläder till typ en Halloween fest. Jag ammade och de skulle ut och festa. Idag har vi sammanlagt fyra små. Livet.

Denna “kofta” är en annan favorit som jag helt klart borde använda oftare. Köpte den när jag var gravid och kände mig ful i allt. Kommer ihåg att jag tänkte att denna paljettskapelse från Ganni skulle rädda allt.

Avslutar med denna dröm. Paljettklänning och stickad kofta. Den dagen detta hänger i min garderob har jag absolut en komplett garderob.

46
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Kajsamagdalena

Puss och tack, hoppas du får en glittrig jul✨

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.