2020-12-03

Take (home) away!

Snart helg! Och dags för att käka på restaurang fast hemma. Som man ju gör nuförtiden. Detta är mina malmöfavoriter. Det är ungefär dessa vi har på repeat varje fredag.

Börjar med vår absoluta favorit! Bao buns från Bao Bao, Mitt Möllan. Perfekt mix med “burgarna” och de krispigt friterade dumplingsen, som mini dessutom älskar. Finns på Foodora (en tjänst jag absolut är väldigt kluven till att använda).

Vi har ej beställt härirån. Men varje gång Ciao Lola lägger upp att de har nygjord pasta och pastasås till försäljning tänker jag att jag ska traska bort och köpa. Men det har inte blivit av än. Eller så har det varit slutsålt när jag kommit mig för. Annars en himla bra grej ju.

En bentobox från Dubbel Dubbel! Man beställer och betalar via sajten och bokar en tid att komma förbi och hämta upp. Maten ovan på bild var sjukt bra. I fredags var det dock mindre bra då vi fick två kött istället för en kött och en veg. Blev enormt besviken men var för trött och hungrig för att cykla bort och byta. Typiskt.

Pizza och ett glas rött är ju aldrig fel. Och en pizza från 400 grader är alltid rätt. Allra helst deras Burrata pizza. Finns på Foodora.

Sushi som inte är vardagssushi. Detta från Rebellion. Extremt bra!

Inte fredagsmiddagen kanske men absolut lördagsluch. Halloumirulle eller falafel. Falafelbollar och pommes till mini.

Andra favoriter är Lilla Vietnam på Mitt Möllan (Foodora), köper alltid en Pho och vårrullar (dock slår den inte Mrs Saigon Pho, men geografiskt vinner Lilla Vietnamn). Friterade vårrullar till mini. Och så Spoonery. I ärlighetens namn lite trött på att de aldrig förnyar menyn, men om det ska gå snabbt och vara varm gryta eller soppa så köper vi från dem. Man traskar bort, går in och beställer om det inte är kö (annars väntar utanför) sen går man ut och runt huset där man väntar tills de öppnar ett fönster och levererar maten.

34

Kommentera

Oh vilka bra tips!! Blir alltid att jag köper pizza för jag inte kommer på något bra take away ställe. Använder inte Foodora längre men ändå bra med tips på mat som är god att köpa hem! 🙂

en-lang-blondin

Bra att du inte använder Foodora, jag kämpa med att förhålla mig till det.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.