2020-11-25

Segraren förtjänar Champagne, förloraren behöver det!

Jag säger det igen. Det var galet bra tips som trillade in under detta inlägg. Bara att läsa och inspireras. Och vem vinner peelingen och fuktmasken från Nimu då? Trumvirvel! Malin med motiveringen “Det viktigaste på vinterhalvåret för mig är att inte streta emot utan omfamna allt vad vinter är. Ta dagspromenad för att få ljus, ta kvällspromenad i kvarteret eller i city för att se alla ljusdekorationer, lusssebullar, irish coffee, grytor, stickade sockar, tända ljus, gräddiga pastasåser, stora halsdukar, boa in sig hemma. ja ni fattar. Go all in.. göra det man behöver för att må bra i mörkret helt enkelt.” Grattis Malin! Maila din adress till lina.andersson.mail@gmail.com så ser jag till att du får din vinst!

Och idag samlade jag dagsljus med en kaffe på Noirs uteservering. Absolut lite kallt efter ett tag. Men 45 minuters effektivt idémöte med kollega. OCH dagsljus på köpet. Och gott kaffe. Win win.

Hade på mig kavaj och smala svarta byxor. Detta är absolut en trygg favoritkombo jag aldrig tröttnar på. Mina gamla och välanvända smala ullbyxor från Acne och så valfri kavaj till det.

Åt denna varma omfamnande mjuka och väldigt förlåtande soppa i veckan. Champinjoner, rödvin och massa grädde.

Och här är receptet. Förmodligen finns det på internet någonstans, vad vet jag. Men lika trygg och omfamnande som soppan är det att plocka fram detta gamla receptkort jag en gång i livet tyckte var praktiskt att skriva. Och sen sätta in i en pärm tillsammans med andra recept som jag klippt ut från valfri mattidning. Så. Nu kämpar vi vidare va!

39

Kommentera

Malin

Gahhh vad glad jag blir. Du har mail ❤

en-lang-blondin

🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.