2020-11-18

Finfint.

Planerar att städa lägenheten rejält i helgen. Tänk julstädning. Sen köpa mig ett fång Amaryllis och sätta i vasen på det grå skåpet i köket. Och jisses. När jag nu kollar kalenders så är det ju redan nästa helg det är första advent. Så inte alls orimligt att börja till helgen. Bild Anna Kubel, Lovely Life

Älskar Stillebens prints. Framför allt denna här ovan. Men blir omotiverat dyrt med dansk krona plus frakt. Väntar helt enkelt tålmodigt ut en starkare svensk krona och en pandemifri vår så man kan ta tåget över.

Vill måla hallen i denna gula färgen. Det vill inte killen. Men håll med om att den är fin! Bild från Wall of Art.

Detta kan vara det vackraste jag sett det här året. Sofia “Mokkasin” har tagit fram dessa ljuva blommor till Svenskt Tenn. Hon har inspirerats av Josef Franks fantasiblommor och historiken kring pappersblomster och dess hantverk. Sofia skriver på sin Instagram att “Traditionen med vinterblommor i granen var vanligt under 1800-talet, faktiskt ett av våra äldsta julpynt. Legenden säger att blommorna slog ut under julnatten.” Hon skriver också att blomman är gjord i 8 steg och att det har varit allt från att hennes pappa vikt alla i en vikmaskin som hennes man Kristo gjort, till tråckling med nål och tråd och forma alla blad. Och till sist detaljerna i mässing och pärlor. Här kan man köpa dem.

Älskar allt i snälla mjuka nyanser just nu. Inget grällt. Det ska vara lugnt och vilsamt för ögat. Som denna outfiten. Ser dessutom extremt bekväm ut. Bild Emili Sindlev. Och har ni inte sett hennes FANTASTISKA framträdande i lördagens “Vild med Dans” (alltså “Dancing with the stars” fast på danska…). Kolla här! Njutet. Peppen!

43

Kommentera

Åh vilket mysigt inlägg! Som ett mysigt magasin att inspireras av.

en-lang-blondin

Tack Frida! Vad fint att du tyckte det. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.