2020-11-17

Sen sist!

Veckans hitintills näst mest diskuterade ämne. Grant vs Kidmans ansikte i The Undoing. Det är orimligt att en kvinna inte ska få åldras på det gamla hederliga sättet. För vad annars utstrålar dessa två ansikte? Ett fårat ett inte ett dugg fårat. En man en kvinna. Veckans mest diskuterade ämne. Restriktionerna. Det handlar ju egentligen om att i princip inte träffa någon mer än de närmsta. Men visst kan man fortfarande träffa sina vänner. På en promenad i parken med en kaffe i handen t ex. Men jag avbokade alla mina Pilatespass. Suger men en får lösa det med en Youtube video så länge. Och vi får ju gå ut, utanför dörren! Tacksam för det. Veckans hitintills längsta cykeltur. Den till Fedex utlämningsställe i något industriområde utanför Malmö. Bilen är på verkstaden och jag måste ha våra varor nu. Då cyklar man. Sen hem samma väg i novemberregn, mörkt och motvind. Med en tung låda på sniskan i korgen. Ändå nöjd. Veckans hitintills snyggaste färgkombo. Min och Annes promenad outfits ovan.

41

Kommentera

Marie

Precis, vi får ju gå ut. Inte som i många andra länder då det är klart tuffare. Sen behöver vi kanske fundera över hur vi lägger möten mm så att det ges möjlighet att gå ut i dagsljus. Fast det är ju egentligen ingen skillnad mot livet före pandemin.

Med skogen runt knuten gick jag ut i den under gårdagens lunch och sen tog jag och dottern och körde i utegymmet i mörkret efter att jobbdagen var slut. Allt går ju

en-lang-blondin

Så bra tänkt med dagsljuset! Enormt viktigt att försöka få till sig det ljus man kan få.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.