2020-11-10

En ordinär tisdag.

Detta är absolut inte i dag. Skulle säga att tisdag äntligen är över. Inte alls en favoritdag. Får dock ge mig själv att jag hade en effektiv dag där jag fick undan en hel del jobb. Bubblet dracks i fredags, i min blå sammetskostym. Jobbar extra hårt just nu med att piffa till det lilla i vardagen. Vad mer kan man göra.

Förra veckan gick Anne runt i en egen style challenge. Hon utmanande sig själv att hitta helt nya kombinationer i sin garderob. Varje dag. Helt utan att lägga upp det på Instagram.  Men jag lovar, det hände ändå.

Annars då. Det är november. Det har blivit kallt. Löven har snart trillat av helt från träden. Idag var det ett klassiskt skånevinterväder, jämngrått alltså. Saker man vanligtvis skulle kämpa med. Vanligtvis alltså. Men jag har gett mig fan på att detta inte ska gräva ner mig. Tänker mental träning. Alla i min närhet är friska. Jag har världens bästa mini. Det finns väldigt mycket film och böcker jag inte har läst eller sett än. Man kan lära sig något nytt (ett språk, ett dataprogram, sticka). Planera julmyset. Planera framtiden. Nåval. Ni hör ju, en kämpar. Kände också att jag gick in i det där jämngrå oinspirerande töcknet ungefär samtidigt som halsduken åkte fram. Så om ni sitter och klämmer på något kul jag kan skriva om, hit me! Eller om ni vll veta något, fråga! Eller komma med peppande tips, kör på! Så kan vi kämpa tillsammans.

75
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Frida

Nu kommer jättekonstiga tankar om vad du kan skriva om – håll i dig! (Har kanske med att göra att man är hemma så mycket…?)

1. Nya mattallrikar ska inhandlas. Men vilka??? Och skulle det inte vara trevligt med nya bestick som ungen inte tappar hela tiden pga oproportionerliga? Men jag har aldrig ens FUNDERAT över bestick förut. What to do?

2. En önskelista inför jul lr tankar vad man kan ge/göra till nära o kära.

3. Roligt o fint pyssel som kan göras med barnen inför jul?

4. Vad hade du velat säga till ditt 20-åriga jag om du kunnat utifrån idag? Osv.

Agnes

Usch ja, det är grått. Både i naturen och i huvudet. Därför gillar jag att titta in hos dig, för det betyder FÄRG! Och så lite klokheter på det, allra bästa kombon. Tack!

Anna

Önskeinlägg är ju helt klart en kik i din garderob! Kanske rent konkret eller lite med filosofiskt, liksom hur du tänker kring hela konceptet? Känslan en har är ju att du har en (otrolig) garderob som är väl kurerad, aktiverad men 0% tråkig.

Maria

Outfits vi minns! Tillbakablickar på gamla favoriter. Det vill jag se 🙂

Amanda

Vill gärna höra dig fantisera om julen (obs! behöver ju inte vara verklighetsförankrat).
Vad vill du äta för mat? För godis? Juldrink? Dukning? Julpynt? Önskelista?
Kram!

Håller med om allt ovan! Vill gärna se favoritoutfits, kanske favoritmat för take away i Malmö, jag tycker det är kul att läsa om ditt jobb också, favoritväskor, mer inredning, kanske någon kul blogglista, favoritskor, din drömresa när coronis är slut, vardag och ja allt möjligt. Så mysigt att kika in här oavsett!

Hanna

Hej. Jag är ganska ny här så du kanske har skrivit om detta tidigare men jag skulle vilja önska ett inlägg om “din jobbresa”, eller typ tips och trix och vad man ska tänka på för att jobba sig “uppåt” i reklambranschen. Jag själv jobbar som Digital Producer på en Inhouse byrå på ett hyfsat stort modeföretag och jag känner mig ganska klar med hela producer/final art delen, jag har så mycket mer att ge. Känner att jag får så extremt mycket mer kickar av att få vara med och kreera, utveckla och komma på nya saker. Men jag vet liksom inte hur jag ska ta mig vidare. Skulle säga att jag är en person som vågar ta för mig ganska mycket och kommer med nya idéer, har fått hoppa in och göra lite mini AD-grejer ibland men mer än så blir det liksom. Och när man söker nya jobb anses man har för lite erfarenhet för de typen av jobb. Ojoj vad långt det här blev hehe, men det varit kul att få höra mer om hur du tänker kring hela “jobbresan” inom reklam 🙂

Alice

vill höra mer om din tid i Istanbul!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.