2020-11-03

Då vaknar vi till en ny värld i morgon? Snälla.

Tänk ändå om vi vaknar i morgon och Trump är inte längre president. Och Corona är fortfarande bara en spansk öl. Inget annat. Det första jag skulle göra är att åka hem till mina föräldrar med min mini. Och sen skulle vi kramas jättelänge. En enda stor gruppkram. Skrev i dag på min Instagram att jag tror (eller kanske mest hoppas) att post-Corona så kommer vi bli superduper analoga. Vägra digitala möten, fysiska mötesplatser lever upp, fysiska butiker blomstra som aldrig förr.

Vad som så är det förbannat vackert just nu.

Har en enorm lust (kanske mer än vanligt) att klä mig. Piffa till det lilla livet man lever just nu.

Älskar denna vyn. Älskar förövrigt krockar i vad det än handlar om. Men likadant är tråkigt. Här gammalt och nytt. I förgrunden Gamla Väster. Och så Malmö Live som sticker upp där bakom.

Som sagt. Nu går jag och lägger mig. Kommer absolut vakna till en värld med en pandemi. Men hade ju suttit finfint om en vaknar till en värld där Trump i alla fall inte är president längre.

62

Kommentera

Amanda

Hoppas hoppas hoppas hoppas!!!! <3

Åh vad hoppas på din vision efter coviden! Då ska jag ställa till med fest hela tiden och hänga i stan och fika med alla jag känner och leva loppan för det finns inte en sekund att missa <3

en-lang-blondin

OM vi ska!!! Och gruppkram helatiden!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.