2020-10-21

Finfint.

På tal om Stockholm! Kände ju verkligen efter mitt inlägg att staden har mer att erbjuda än jag fått ta del av. Som denna blomsterbutik med en liten kaféhörna till exempel! Känns ju väldigt Köpenhamn. Eller London. Måste verkligen besökas nästa gång i huvudstaden.

Detta kan vara det vackraste jag sett på länge. Lisa Hilland! Ett sådant jäkla geni. Vi känner ju väl till hennes puffar och skåp. Men vasarna var nya för mig. Min kollega Malin köpte ett litet gäng härom veckan och fick dem personligen levererade till kontoret. Av Lisa. Hon hade även med sig blomman ovan. I tunt tunt trä. Som man kan spraya med en rumsdoft och sätta i en vas. Vackert eller!

Min kära vän Malin har släppt en kokbok. Eller inte bara kokbok, utan boken är även fylld med massa andra fina tips på hur du kan ta tillvara det naturen har att erbjuda i din allra närmsta närhet. Känns så himla rätt i tiden. Systrarna Perssons skafferi heter boken.

Grönt och brunt! Måste vara höstens finaste färgkombo. Känner direkt att jag har förlite grönt i garderoben.
Bild @tesshell

Och så ytterligare ett fantastiskt boktips! Också en malmötjej. Tuvessonskan (om du inte följer så gört!) har släppt sin tredje kokbok. Och på det alldeles genomljuva ämnet brynt smör. Har precis klickat hem den och grämer mig att jag inte gjorde det tidigare så man hade kunnat använda helgen till att prova sig igenom recepten. Har förstått att hennes fantastiska burrata, kantareller, dill och brynt smör finns med! En helt perfekt kombo och det borde vara precis så man avnjuter de sista kantarellerna för året.

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.