2020-10-13

Just nu.

Lite shopping från huvudstaden. Köpte Halloween-mask och dekorationer på Arket till Mini. Försökte även köpa strumpor till mig själv men gav upp och bestämde mig för att det är mycket enklare att klicka hem. Webben vs butiken 1-1. Mössan är en megamjuk och gosig en från Rodebjer. Så nöjd med det köpet! En riktigt bra mössa är värd varendaste krona om en bor i snålblåstland. Och så en lyxhandkräm! Köpt på ren lust. Har en megapraktisk från Apoteket i storpack i badrummet. Denna är raka motsatsen. Det kan en ju vara värd. Och så ett plockepinn! Hur kul. Nätkassar kan man aldrig få för många av. Eller det kan man kanske, men jag behöver ha en påse i varje väska/jacka/ficka osv om jag ska komma ihåg att få med en till Coop. Och så te och mintkyssar (ej i bild) från NK. Också så himla trevligt. Och en liten slev som passar perfekt till tekulan. Så. Nu kan det bli höst på riktigt.

50

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.