2020-10-08

Sen sist.

I morse mötte upp jag upp mina delägarkolleger för en frukost på Noir. Åt en svindlande god äggröra och drack en kopp mint-te. Sen konstaterade vi att det var första riktiga höstdagen i dag. Och att vi saknar att resa.

Dock var vi rörande överrens om att Noir är det närmsta en utlandskänsla man kommer just nu.

Så himla trivsam outfit. Sommaren och höstens mest använda plagg till en klänning jag köpt av en kollega och så förra årets skoköp!

Skoperfektion.

Annars då. Har kollat Kvartssamtalet med Parisa. Älskar det! Rekommenderas. Finns på SVT Play. Fortsätter kolla Borgen och älskar det bara mer och mer. På min kolla-lista har jag sen Utredningen (om man pallar) och Emily in Paris (har dock fattat det som att den inte alls är speciellt bra. Men tänker att det kan vara lite skönt att se efter en tid av mer svårtittande.). Och så veckans bästa inlägg “Vad är det som skulle kunna få oss att reagera? Kanske att byta ut ordet kvinna.” Veckans finaste är det här.

Och så hade jag fredagsmys med min mini i dag på en torsdag. Käkade kakor och popkorn och kollade tecknat. I morgon åker  jag till Stockholm. Ska bli ljuvligt. Mest för att jag först ska sitta själv på ett tåg. Sen bo på hotell med min bästis och äta massa god mat, strosa, snacka, dricka vin och snacka ännu mer. Nu. Packa weekendbagen.

41
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Anna

Mmm skit i Emily in Paris☺️. Vill du ha nåt lättsamt kolla Good Girls, Friends from College eller Lovesick på Netflix. Lättsamma, men ändå lite…substans. Och du! Catastrophy på Viaplay. Underbar humor och kläderna!!!

en-lang-blondin

Nu har jag nog ändå fastnat lite i Paris! Men ja vad bra tips! Stort tack.

V

Men hallå var kommer den där slipovern ifrån nu igen?

en-lang-blondin

Zara! Men köpte den tidigt i våras.

V

Men typiskt! Om du NÅGONSIN tröttnar på den så har du din köpare häääääääääääääääääääär vindla@hotmail.com

en-lang-blondin

Japp! Dock kommer det nog aldrig ske. Att jag säljer. ?

V

Najjj. Tänkte nog det <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.