2020-10-06

En sagoväst och massa pärlor!

Denna bilden togs förra veckan. Idag har jag klippt min lugg. Helt klart kämpigt att ha lång lugg när den begränsar synfältet. Men ja. Ändå så värt. Men vem ser en lång lugg när man har denna västen på sig va!

Sagovästen även kallad. Tittar man riktigt noga finns en liten historia. Maria hittade den i en second hand-butik i Landskrona och köpte den till mig. Behöver jag säga att jag älskar den?! Och att jag älskar Maria för att hon köper ett älskvärt plagg spontant till mig.

Annars då. Käkade lunch på Nostra förra veckan. Och jisses vad gott det var. Ny meny dessutom.

Obs! Texten som följer är reklam för egen verksamhet. Käkade med Anne och vi diskuterade upplägget för vår gemensamma lansering på Lite Kalabalik. Men jag tar det från början. Lite Kalabalik firar 10 år som företag. Och detta kommer vi fira på massa olika sätt, ända in i nyårskakelt så att säga. Först ut är att vi startar Studio Kalabalik – en plattform för samarbeten med fellow creatives och designers. För att vi älskar att inspireras av och arbeta tillsammans med andra kreatörer.

Först ut är en collab med vän och kollega Anne som gjort en unik kollektion för just Studio Kalabalik. Hennes smyckesmärke Senna Jewelry är handgjorda smycken där Anne blandar ärvda pärlor med nytt material och i just kollektionen för Studio Kalabalik har hon återvunnit material från Lite Kalabaliks tidigare kollektioner.

Senna var Annes mammas mormor. Hon bodde i Köpenhamn där hon skapade vackra pärlkreationer och var en sann inspiratör för många. Så även för Anne som nu tagit traditionen vidare. Enligt henne själv, mest för att det är kul men också för att det är fint att Senna lever vidare i varje pärlsmycke. Alldeles extra fint är att Senna blir Annes baklänges. Kollektionen hittar man på Lite Kalabaliks hemsida.

28
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.