2020-10-05

Söndagsfrulle.

Här sitter Karin. Vi har precis ätit upp vår frukost. På Atrium. Pratat om vad som hänt sedan sist och så vidare. Jag hade en stund innan fått ett komplimang för min outfit. Av en cool tjugonågonting årig tjej. Den bästa komplimangen helt klart.

Det var detta vi åt. En Egg Benedict till Karin och en yoghurt och banankaka till mig. Typiskt bra start på en söndag.

Världshistoriens skönaste skor.

Och så har jag blivit en sån som ”gör naglarna”. Den såg jag verkligen inte komma. Tycker det är extremt jobbigt att ha saker jag måste göra. Men så får jag det så himla tjusigt av Dashl. Plus att det ju blir himla fint och mina veka naglar känns starka och jämna med all lack och fix. Och ser ni armbanden! De med pärlor. På onsdag börjar de säljas på Lite Kalabalik, i en begränsad liten exklusiv upplaga.

Karin hade dessa inte ett dugg fula gummiskor på fötterna. Från Ganni.

Och ungefär så här såg jag ut. En himla fin inledning på söndagen. Nu ska jag kolla Borgen, äta karameller och sen gå och lägga mig. Är helt urlakad efter en jobbdag som började igår kväll och kröntes i eftermiddags med en presentation.

37

Kommentera

Amanda

Älskar Borgen!!
Sån abstinens sen det tog slut. Tur att det kommer en ny säsong ?

en-lang-blondin

Har abstinens trots att jag inte tittat klart. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.