2020-09-28

En check-in.

Dags för en check-in. Har PMS. Blev jättearg på killen i helgen. För att vår renovering aldrig kommer vidare. För att vi agerar så olika i beslut (jag snabbt på magkänsla, han resonera och vända vrida i evigheter). För att jag tycker några hundralappar hit eller dit inte spelar någon roll (bara vi kommer vidare). Han snål som fan. Rev ner listan på saker som vi ska göra i lägenheten, knycklade ihop den och slängde den med orden ”vi skiter i det”.  Japp. Sen var jag på urusel humör resten av helgen. I morse tappade jag det igen på mini varpå hon sa ”mamma du måste lugna ner dig om du ska kunna lämna mig”. Tre djupa andetag. Sen hittade jag inte mobilen för att mini hade gömt den. Kul tyckte hon. Vid det laget var jag så matt så jag stoppade ner telefonen likgiltigt i väskan. Annars då. Känner för ett stort glas vin och ett Netflix-marathon.

77

Kommentera

Amanda

Åh, förstår dig helt! Skällde också på min kille i helgen…
Tips för eskapism; kolla Away på Netflix!
Och ät nåt riktigt gott idag till lunch! Och fika! Så kan det ju gärna inte bli sämre 🙂
Kramar

Jag gjorde som du sa! ☺️ Åt en supergod lunch i glittrigt sällskap. Och ska absolut kolla in Away! ?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.