2020-09-27

Långhelg.

Här är minin som jag kallade för ett as för ett par inlägg sedan. Ser ju absolut ut som en liten ängel. I alla fall. I fredags var förskolan stängd och jag tog föräldraledigt. En enormt härlig känsla att vara ledig på en vardag helt utan att försöka jobba samtidigt (som corona-vabben alltid innebär).

Vi började med att cykla till Beyond Us för att äta lunch och denna sötpotatiskaka med brynt smörfrosting. Japp.

Sen började det regna något heeeelt vansinnigt. Och det var ju eventuellt lite otajmat då minis båda gummistövlar och enda regnställ var kvar på förskolan. Nåväl. Vi tog oss till HM där jag skulle hämta ett gäng plagg jag lämnat in hos skräddaren som huserar där. För er som missat det så finns Yalla Trappan på andra våningen på HM på Gustav. Förutom att det är väldigt prisvärt så lagas kläderna med så mycket kärlek. Kolla bara detta. Tajtsen fick var sin skinnlapp på knäna och klänningen ett broderat hjärta.

Sen köpte vi regnställ till mini. Var ytterst nödvändigt då det sannerligen var ett bisarrt skyfall som pågick. Och så tog vi oss till SF för att kolla på film. Myset på det! 100%. Vi tittade på Trubbel och åt popkorn och klubba.

På vägen hem stannade vi på Coop och köpte fredagsmys.

Killen var på kick off så vi fortsatte mysa på tu man hand. Dumplings för två.

På lördagen cyklade jag ner på stan och käkade lunch med min bästa Maria. Käkade denna laxsallad på Nostra. Maria hade med sig en present till mig.

Denna! Alltså kolla. Hon hade hittat den på Smart i Landskrona och menade att om det var någon som skulle kunna bära upp den så var det jag. Finaste komplimangen en kan få.

Efter lunch och present gjorde jag en synundersökning och köpte dessa bågar. Har levt med enbart linser och inga glasögon sen jag var i Stockholm för en månad sedan. Glömde glasögonen på hotellrummet och fick aldrig tillbaka dem. Typiskt. Men en anledning att köpa bågar jag vill använda mer än enbart i hemmet. (Fick också reda på att jag ligger på gränsen till att få progressiva glasögon. Hej klimakteriet nästa eller.)

Mötte sen upp killen, mini och vänner i Folkets park.

Min finväska kände sig lite ängslig i parken. Den är mer van vid på-stan-sammanhang och jobb-sammanhang. Inte lek-sammanhang.

Dessa tajts och skor är mina absoluta höstfavoriter so far.

Och så klämde vi in en liten konstrunda på Mitt Möllan. Lockade med glass. Fungerar alltid. Jag köpte en Golden Milk glass gjord på kokos. Drack ett gratis glas Kombucha och kollade konst. Sen tog vi oss hem och käkade pizza. Söndagen har varit lite mer städa, fixa. Plocka undan sommaren ta fram vintern. Tog ner strandväskan i förrådet och rensade den på ett halvt paket kex, en torr kanelbulle, en gaffel, solkräm, baddräkt och en toarullen. Hejdå sommaren.

43

Kommentera

Vilken mysig Malmö-helg! ❤️

Amanda

Men vilken finväska sen??

en-lang-blondin

Älskar den! Som ett litet konstverk.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.