2020-09-24

Tre bra outfits jag haft sen sist!

Killens gamla avlagda (han tänkte skänka bort den) Acne collagetröja, skinnshorts (gamla från Other Stories) och stövlarnas stövel. Och så skjortjacka från Zara på det. Älskar denna varma men ända mellan-säsongerna-outfit. Halsband, lång fejkguldkedja från Myrorna.

Tights (från H2O Fagerholt) är ju lätt världens bästa plagg. Så tacksam att det är rumsrent igen att bära tights på stan. Och så killens gamla tröja igen, favoritkavaj och så stövlarnas stövel på det.

Skinnklänning, vintage från ReRobe, stickad väst (detta är föresten genialiskt!) och så tightsen och stövlarna igen. Lätt tre pang-outfiter om ni frågar mig! Och absolut mer en fredags-outfit än en tisdags-outfit. En tisdag kräver lite mer casual stämning.

35
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.