2020-09-22

Carpe diem och så vidare.

Jag hade sämsta tänkbara start på dagen. Mitt as till unge (sorry, tänkte först skriva monster, men det lät för gulligt) betedde sig som, ja ett as, i morse när vi skulle gå till förskolan. Och även om mitt sunda förnuft fattar att hon är trött, kanske nervös för något, att det inte hjälper att skrika på henne osv. Så provocerade hon mig till den milda grad att jag absolut tappade det. Känslan satt sen i hela förmiddagen. Ilska i en skön kombination av dåligt samvete. Dock vände det sakta men säkert under ovan soliga lunch på Beyond Us.

Efter lunchen knatade vi upp till Kajsa, Anne skulle lämna kläder vi hyrt till en plåtning på jobbet och så skulle hon hämta en festoutfit hon hyrt.

Jag plåtade absolut mina naglar bredvid Kajsas väska (favorit-armbands-kombo från Lite Kalabalik).

Sen köpte vi en kaffe och gick runt hörnet för att hålla på lite. Ta lite glada bilder på våra outfits. Jag hade ett par nyinköpta jeans. Gick häromdagen in på Miloii för att köpa ett par enkla mörkblå jeans. Kom ut med dessa… Men de var trots allt på på rea. Kajsa var galet chic i helsvart.

Extremt trivsamma skor från Blankens. Kände mig väldigt mycket Isabel Marant i jeansen och skorna.

Vi gick sen tillbaka till kontoret för att jobba vidare. Någonstans vid den klassiska energidippen runt tre var jag tvungen att kolla mens-appen. Kände att mitt humör var obefogat ilsket. Kom på att enda lösningen på humörproblematiken var ett glas vin. (Våra ringar har förövrigt fått någon slags revival, både hos mig och hos våra kunder. Säljer som aldrig förr!)

Så japp. Vi jobbade klart och packade sen ihop oss för att gå till Julie och äta stans godaste oliver och dricka lite vin. Det är ju trots allt de sista skälvande dagarna på ljustet och värmen. Inom en överskådlig framtid går vi rakt in i det där svarta hålet jag absolut inte vill tänka på nu. Så japp. Carpe fucking diem så mycket det bara går just nu.

PS. Appen visade på sju dagar kvar.

46
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Mia

Åh, jag fick tårar i ögonen när jag läste detta. ❤ Kan vara för att jag också hade en dålig morgon, jag skrek på mina barn som bråkade med varandra om en SKITSAK och jag tappade det, precis som du. Sedan satt jag hemma (jobbar hemifrån idag) och grät och kände mig usel. Mensvärk på det också. Men blev oerhört sugen på en Lite Kalabalik-ring nu! Använder aldrig ringar. Men ska det va, så ska det! ?
(måste bara nämna att jag använder mitt Lite Eye-halsband, med grå sten, typ varje dag. Passar till allt och jag känner mig så cool och snygg när jag har det!)

en-lang-blondin

Åh så fint att läsa! Och så relaterbart. Heja dig!
Och jamen klart du ska ha en ring, om inte annat för att titta på när man sitter själv hemma och jobbar och det är grått och trist ute. 🙂
Kram!

Emy

HÖG igenkänning. Har en 2,5-åring som pottränas och det är kiss och bajs överallt, blandat med trots och galenskap och vab. Blir TOKIG och kan inte förstå att vissa väljer att skaffa fler än ett barn haha samtidigt som jag får akutlängt efter en bebis ibland. Vad är det för fel på mig?! Hursomhelst, heja dig! Det kommer bättre dagar. Och du är så fantastiskt snygg i dina jeans, hundra procent Marant! <3

en-lang-blondin

Taaack! Och om jag fattar hur du känner. Jag som lite valt ett barn kan absolut tänka “hm undrar om man ska skaffa en till nu så kanske man får ett gosigt och snällt barn” när vi har våra värsta duster… Och heja dig!!! This too shall pass. 🙂

Ann

Hej! Jag undrar var halsbanden kommer ifrån? Också Lite kalabalik?

en-lang-blondin

Den tjocka kedjan minns jag inte märket på (köpte den hos Miloii i Malmö) men den tunna med pärlor är vintage och köpt på instagramkontot @sameness.clo

Maria

Haha åå när monster är för gulligt! ? Förstår exakt känslan! Men helt rätt att det går över OCH så himla fint när barnen vågar vara värre än monster hemma för att det är tryggaste platsen på jorden. ❤️

en-lang-blondin

Så sant! Fint att påminna sig om. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.