2020-09-20

En rapport från en solig helg.

Jag älskar rutiner. Rutiner är sjukt vikta på så många sätt. Som fredagsfikat på jobbet. Underbar känsla att bygga upp ferdagsstämningen tillsammans med kollegerna. Och det är svårslaget när solen strålar från en klarblå himmel och vi bär ut pallar på “gården” (parkeringen) för att avnjuta fredgasbubblet. (Har förövrigt på mig dessa godingar.)

En annan rutin är denna. Hämtmat på fredagar. Och detta är en klar favorit. Dumblings och Bao buns från Bao Bao.

På lördagen tog jag tåget till Emporia för att besöka Dashl. Skulle göra manikyr för FÖRSTA gången i mitt liv. Var ändå lite läskigt då jag var livrädd för att det skulle bli något extremt. Var osäker på om det fanns helt vanliga målade naglar. Men det fanns det såklart. Och titta så fint det blev! Valde absolut färg efter min kavaj. (Besöket var en gåva från Dashl som öppnade salong i Malmö i fredags.)

Mötte sen upp min lilla familj för lite lunch. Vi hade planerat pizza men där var stängt så det blev typ tvärt om. Smoothie bowl. Visade sig vara lite väl kallt att inta på en uteservering i skuggan i september.

Hade sen lovat mini mjukglass. Så fortsatte på det kalla temat. Och om jag får bestämma så blir det en lakritsmjukglass. På Lakritsroten på gågatan. Sinnessjuktgod.

Vi kom hem småfrusna och trötta. Blev comfort food till middag. Carbonara och jag testade fejkon för första gången. Även om jag varit vegetarian i 20 år så har jag aldrig varit ett fan av fejkprodukter. Men Bejkon från Astrid och Aporna får absolut godkänt!

Söndagen tillbringades i Ystad. Svärmor har köpt en lägenhet där! Vi passade på att sitta på parkbänk och dricka kaffe medans farmor lekte med mini på lekplats. Jag försökte även få killen att ta en outfitbild. Gick sådär. Som vanligt.

Himla fin dag. Man klamrar sig verkligen fast vid dessa varma och soliga dagar som om de var de sista man kommer få uppleva. Någonsin. Mini konstaterade till och med att detta var hennes bästa dag någonsin. Efter den dagen då hon sov över hos morbror Johan.

44

Kommentera

Vilken härlig helg! Jag kan verkligen sakna den där fredagskänslan nu när jag inte längre jobbar på byrå. Det var alltid så himla härligt att få avrunda veckan med kollegorna. Och så snygga naglar! Jag har målat mina för första gången på evigheter, kanske ett år typ. Och valde faktiskt också en lila färg. Ganska exakt samma som dina! Så snyggt!

en-lang-blondin

Den var himla fin tack! Jag insåg att jag i princip inte har målat naglarna på en evighet. Som att jag slutade med allt sånt i våras när man ändå inte träffade folk längre. 🙂 Älskar också färgen!
Kram!

Fliselin

Var kommer fina västen ifrån? Märke?

en-lang-blondin

Från Zara! Sök på “väst” på deras sajt. Så får du upp alla.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.