2020-09-13

Typiskt trist helg.

Har gått och väntar på när den där obligatoriska höstförkylningen ska dyka upp. Man vill ju aldrig bli förkyld. Men förr var det ”bara” en förkylning och man tog en Alvedon och levde på typ som vanligt. Men med halstabletter och pappersnäsdukar i handväskan. Vaknade i lördags med kli i halsen. Har karantänat hela helgen. Snorat lite, sovit en del, pysslat med mini och varit rastlös men trött. Mår betydligt bättre nu (söndagkväll) men fortsätter i karantän tills man får reda på om det är en vanlig förskoleförkylning eller inte. Och testet sen. Hu. Har ni gjort det? Fick typ trauma efter att rotat runt i halsen med toppsen. Min kräkreflex är extremt lättretlig. Nåväl. Detta var ett extremt tråkigt inlägg. Det är jag medveten om. Men sen har jag också haft en ytterst ordinär och småtrist helg. Den ska ju också få plats som någon klok säkert har sagt.

45

Kommentera

R

Tycker inte inlägget var tråkigt, tvärtom handlade det om sådant vi är många som funderar på/brottas med.🙂👍

en-lang-blondin

Tack! Ändå fint att höra.
Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.