2020-09-11

Weekend-mys på skånska slätten.

Sista helgen på semestern checkade vi in mini hos min bror (femstjärnigt! Korvgrillning, sov utomhus och kollade efter stjärnfall, vattenkrig med storkusinerna och ja ni fattar succén) jag och killen checkade in på Weinbergs hotell. Ett nyöppnat hotell strax utanför Trelleborg. Omgivet av åkrar och ljuvlig skånsk natur.

Vi började med en smörrebröd på verandan. Galet gott var det. Tänk att en liten macka kan vara så god.

Så här fin är föresten verandan. Och jag menar varför åka till Toscana när man har detta runt skånelängeknuten.

Hade beställt en flarra bubbel till rummet. Killen hade ju trots allt fyllt 40.

Sen bytte vi om till badkläder och tog bubblet till poolen. Skånes stränder ÄR i världsklass men en sensommarlördag i Corona-juli är det inte fel att dingla ned benen i klorvatten, prata med de andra gästerna och smutta på ett glas Cava.

Och på tal om att snick snacka med de andra gästerna! På lunchen såg jag en tjej i restaurangen som var väldigt lik en Instagramvän (=någon du typ aldrig träffat irl men ändå tycker dig känna). Gick in på hennes insta och japp! Det var ju Emma. Vi hejade på varandra och fnissade över att vi båda kollat in varandras Instagram innan vi vågade säga hej.

Sen var det kväll och vi avnjöt en alldeles fantastisk middag på verandan. Det enda jag fångade på bild var detta bröd. Dock inte ”så bara”. Hade typ kunnat äta det hela kvällen.

Vaknade upp till detta. Hemgjord granola, hemkärnat smör, ägg från gården bredvid och japp ni fattar nivån. Och myset.

Och det är ju viktigt med balansen. Så på hemvägen fick det bli donken.

41

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.