2020-09-09

När hoppar man från sommarstenen till höststenen?

Idag på jobbet diskuterade vi när det sker. När släpper man taget om sommaren. Anne fick panik och tittade på oss med ledsna ögon och sa med versaler “JAG ÄR INTE REDO”. Felix var filosofisk och jag tyckte man ska släppa taget om sommaren och omfamna hösten. Dock inte som i regn och rusk. Utan som i klänning med bara ben och tjocktröjan på. En öl på en uteservering under en värmare eller en filt (precis som i juli alltså) och fortsätt förtusan bada dom säger att det är varmt i vattnet.

Ät lunchen ute.

Och fortsätt grilla. Förra helgen var vi hembjudna till vänner som gjort en gedigen korv-meny. Till och med vegokorven hade massa alternativ här tror jag att jag grillat en kimchikorv.

Använd uteserveringen så länge den finns. Dra ett djupt andetag och känn hur den friska höstluften fyller lungerna.

Barbent så länge det bara går. Det blir lite småkyligt ibland, det får jag erkänna men ändå så värt.

Och glöm inte att handla färska bär på torget! Så länge det bara går. Ovan bild är väldigt symbolisk för mitt liv just nu. Handlade bären på Gustav, på väg hem från jobbet, efter att jobbat en halv dag. Bytte av killen som hade en presentation kl två. Gjorde ett trollspö med mini (stjärnan uppe till höger) och ett mellis med turkisk yoghurt, bär och honung. Just vab-corona-hösten känns lite svår att förlika sig med. Men igår i lekparken fick jag ändå ett moment. En kaffe i handen, sol i ansiktet och ett djupt andetag av jordig och frisk höstluft.

43

Kommentera

LN

Härligt inlägg, precis den känslan jag vilk ha av den här tiden. Tack!

en-lang-blondin

Underbart att höra!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.