2020-09-07

Hej måndag!

Var extremt slut i helgen. Höll energin uppe när jag gästade Meloa. Sen tog veckan ut sin rätt. Dock mös jag nöjt runt i min nya lugg. Väldigt nöjd med denna höstfrisyr.

Men hade en supermysig stund hos Meloa. Jättekul att träffa Lite Kalabaliks kunder. Extremt gulliga och mysiga tjejer. Kan vara så att vi har extra gulliga kunder.

Efter mitt butiksjobb cyklade jag till Farm2Table. Satte mig i ett hörn och stirrade på folk. Åt världens godaste smoothie skål och drack en guldmjölk som la sig som varm bomull i magen.

Drack sen två stora koppar kaffe för att försöka hämta hem lite pigghet. Hjälpte lite. Älskar att sitta själv på kaféer. Älskar att resa själv. Tänker ofta på min (nästan) ensamhelg i Istanbul förra hösten (träffade en kompis ett par gånger, annars hängde jag runt själv hela helgen). Min “mindfulness plats” som jag går till när jag märker att tankarna är överallt och jag måste sova, är en stuga vid en sjö där jag befinner mig helt själv. Ja ni fattar. Älskar att vara själv. Också förmodligen därför jag blir så trött av att träffa massa människor jag inte känner.

Igår körde vi hem till mamma och pappa. Alldeles förlängesedan vi var där. Alldeles försällan man ses nuförtiden. Allt på grund av ja ni vet vad. Men man märker hur man slappnar av mer och mer i det. Osäker på vad som är rätt såklart. Men det kändes i alla fall 100% rätt att ses en solig höstsöndag. Mini sprang runt på gräsmattan, vi lekte riddare runt huset, jag plockade rödbetor och mangold i pappas grönsaksland, mamma blockade en stor bukett trädgårdsblommor samtidigt som pappa letade den perfekta grenen till minis pilbåge.

56

Kommentera

Julia

Hallå hallå, fin stil du har och så nice med namedropping av malmöplatser i den här bloggen, speciellt nu när en e stuck i exil (Borås) pga studier i tre år till… F.ö. känner jag igen mig så mycket i att bli trött av (nytt) folk o behov av ensamheten, tänker att det är klockrena introvert-drag=) Ha en fin helg!

en-lang-blondin

Hej och tack! Och heja dig i Borås och välkommen till Malmö för lite miljöombyte.
Det är ett klockrent introvert drag! Och jag är en klockren introvert/extrovert person har av båda. Ibland ganska utmattande. 😅

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.