2020-09-06

Just nu.

I lördags när jag gästade Butik Mebloa (som Lite Kalabaliks designer) fick jag med mig denna ljuva kofta hem. Älskar att den ser hemmastickad ut. Köpte även teet i mitten. Ett lakrits, kanel och ingefära te från Teministeriet. Chokladen är min absoluta favorit. Fransk nougat. Jisses så god. Tidningar är något jag börjat köpa igen då jag varje gång jag bläddrar inser hur mycket som händer i huvudet. Så rekommenderar verkligen en Pinterest-paus för lite papper. Och tomaterna! Mycket stolt. Egenodlade och väldigt goda. De tog en evighet på sig att bli klara. Men så värt. Och lite uppfriskande med långsamt.

41
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

V

Alltså helt apropå – jag letar med ljus o lykta efter fina virkade eller stickade västar i glada färger o mönster!! Finns bara svindyra eller vet du nån?

Krrrram

en-lang-blondin

Du frågar ju rätt person. 😉 Förutom att jag tänker att man borde kunna hitta second hand så hittade jag ett märke i helgen i Butik Meloa i Malmö (så tips om du bor i Malmö eller i närheten!) som heter Black Colour, samma som koftan ovan! Väldigt mycket hemstickad feeling och de hade en väst i butiken som var ljuvlig!
http://blackcolour.dk

Amanda

Oh är mycket nyfiken på teet! Är det fantastiskt eller ok? Bor inte i Malmö så får bli en beställning om det är fantastiskt:)

en-lang-blondin

Det var mycket gott! Kräver att det drar en bra stund, men sen är det väldigt njutbart! Rekommenderas!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.