2020-09-04

En kaffedejt.

Är extremt trött idag. Helt klart efter-inspelning-bakfull. Tre intensiva dagar med väldigt mycket socialisering tar på krafterna. Lyckades även få nackspärr i morse. Det och mens är lika med massiv trötthet. Annars då? Tog en väldigt snabb kaffe med designern till skorna ovan. Skomärket, Blankens alltså, som jag är en väldigt stol ambassadör för.

Det var himla trevligt att träffa Cecilia en snabbis. Vi hann snacka om hur det är att driva företag, varför man väljer att jobba bara med kvinnor, hur hon tänker när hon designar skorna och så spånade vi på vad vi skulle kunna göra för skoj tillsammans i november, i Malmö. Återkommer om det! För det blir kul. Sen rusade jag till mina kolleger som väntade på mig. Snubblade/gled nerför trappan till parkeringshuset. Med typ fyra väskor och påsar i händerna. Klarade mig fint. Men väldigt symboliskt för hur jag tar mig fram i livet.

Nu helg. Ska sova, mysa med mini och så ska jag fortsätta socialisera. På lördag (5:e) hittar man mig i Butik Meloa på Davidhallstorg. Mellan kl 11-14! Meloa firar 15 år som butik. Så himla kul! Det vill vi, Lite Kalabalik alltså, såklart vara med och fira så vi bjuder på en liten present när man handlar ett smycke och så får man 20% på hela vårt sortiment. Hoppas vi syns!

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.