2020-09-02

En inspelningsdag.

Igår satte vi oss i bilen och styrde mot Stockholm. Kändes mest safe i Coronatider att ta bilen. Och lite småmysigt med roadtrip. Vi tog med oss lunch och i sann roadtrip-anda stannade vi på den finaste rastplatsen vi hittade vid 12-tiden. Efter lunchen lyckades jag imponera på alla med att plocka fram min termos med kaffe.

Vi gled in i ett soligt Stockholm. Staden jag aldrig omfamnat helt. Det är något som skaver. Eller så har jag aldrig riktigt lärt känna ”mitt” Stockholm. Men trots detta så är det en förbannat vacker stad. Enormt vacker! Men kanske det är så att jag känner mig som mest hemma när det är lite mer skitt och vingt (skånska för skitigt och snett…). Och det känns väldigt tillrättalagt i huvudstaden. Nåväl. Landade på hotellrummet och mådde.

Innan vi gav oss ut för lite mat. Jag valde det mest kolhydratladdade på menyn. Vi hade ju liksom ett marathon framför oss dagen därpå.

Kl 05.30 var vi på set och första location.

Här har vi huvudrollsinnehavaren. En fransk ost! Den skötte sig finfint genom hela dagen. Gjorde som vi sade och presterade till max.

En av dagens tre location.

Detta var inte en av våra location. Men nog så ljuvlig. Lägenheten Malin lånade av en kompis visade sig ligga precis bredvid sista location. Så vi gick hit och la oss ner en halvtimme medans sista scenen riggades.

Det finns alltid ett snacksbord på en inspelning. Oftast fylld med kakor och godis. Men detta var lätt det finaste snacksbordet jag sett! Och perfekt mix av sött, salt och nyttigt.

Perfekt mellis.

Sista location. En magisk ateljé. Efter 14 timmar inspelning, två språkversioner och ett gäng stillbilder som togs under kraftig tidspress var vi glada, trötta och något fnissiga. Men jäklar vad bra det kommer bli! Annars då. Hoppade ”firavinet” och gick till hotellrummet efter wrap. Långdusch, ansiktsmask och Netflix. Oui oui!

39

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.