2020-08-30

En check-in.

Vi har på jobbet ett par gånger gjort en check in runt köksbordet. En kolla-läget-check-in. Väldigt fin grej att göra då och då. Och helt upp till var och en att delge vad man känner för. Jag tänkte börja med det här i bloggen också. Att lite då och då göra en check in. Så hej! Söndagen den 30:e augusti. Hur mår jag? Tackar som frågar. Bra. Absolut. Men också sjukt nervös för att bli sjuk. Som en maratonlöpare dagarna innan sitt stora lopp. Det hen tränat för i ett år kanske. På tisdag kör vi till Stockholm för att spela in en reklamfilm vi jobbat med i ett halvår. På onsdag filmar vi i 14 timmar. Språkversion, stillbilder, SoMe filmer och själva filmen ska spelas in. Är livrädd för att vakna med halsont på måndag. Alltså livrädd. Fattar att det bara är jobb. Men vill så gärna slutföra detta jobb som sig bör. Annars. Man är tillbaka i rutinen med jobb, förskola, vab… Klart Corona finns där i bakhuvudet med känner ändå att jag lärt mig förhålla mig till det. Är oändligt tacksam att vårt företag inte blivit nämnvärt påverkat då många andra i vår bransch blivit det. Överlag känner jag mig väldigt tacksam för mycket just nu. Tacksam och trött skulle man kunna sammanfatta mitt liv just nu. Har varit extremt trött sen jobbet drog igång. Tänker att att det är allt det där jag tror mig hittat ett sätt att förhålla mig till som ligger där bak någonstans och pockar på uppmärksamheten. Och tar av energin. Hej och check ut för den här gången.

Ps. Invigde mina ljuvliga stövlar från Blankens på bilden ovan. Man kan läsa mer här om man vill veta mer om outfiten.

33

Kommentera

W

Men alltså vilken bra grej med check-in! Fler företag/arbetsgivare borde ju ta det initiativet!

en-lang-blondin

Väldigt fint och bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.