2020-08-22

Just nu.

Det bästa med hösten, förutom alla snygga outfits, är helt klart skördesäsongen. Besökte Bondens marknad idag. Köpte mangold, sallad, zucchini, tomater och hallon. Men innan vi cyklade till marknaden gick vi in om Akademibokhandeln på Hansa för att köpa ett signerat exemplar av Råttan. Boken min kära bror har skrivit tillsammans med sin fru. Släpptes för första gången 2017 men kommer nu i en uppdaterad och vassare nyutgåva. Och det var himla fint att se att där var en liten kö med människor som ville få ett exemplar signerat. Efter bokköp gick jag till Kicks och köpte blått och grönt nagellack. Är extremt traditionell med rött, på sin höjd orange, nagellack. Men med hösten kommer förändring. Hehe. Dahlian kommer från en bukett som Dahliadagar levererade häromdagen.

27

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.