2020-08-20

Annars då.

Kom hem till en förkyld mini i söndags. Och en förkyld mini under pandemi betyder minst en veckas vab. Bara till att djupandas och försöka tänka positivt. En förkyld mini är ju liksom inte en sängliggandes mini. Det är fortfarande lika mycket energi som vanligt. Men man får vara smart. Passa på att jobba när hon sitter med paddan. När rastlösen träder in får man gå ut och klättra på valfri lekpark. Sen att denna veckan innehöll två presentationer gjorde ju såklart inte livet lättare.

Men allt går. I tisdags jobbade jag in två dagar. Satt på kontoret från tidig morgon till typ natt. Sen vab hela dagen idag. Och efter en arbetsam vecka med mycket anspänning är det inte fel att pyssla och leka med mini. Mindfulness när det är som bäst.

En helt annan dag. I fredags närmre bestämt. Åt vi middag på Scania. Såg såhär trevligt ut. Inte den mysigaste uteserveringen. Men Bergsgatan är ändå alltid Bergsgatan.

Idag fick jag detta budet, för andra gången. En himla fin tjänst där man kan prenumerera på vackra, närodlade buketter. Förra buketten, som kom för två veckor sedan, har jag fortfarande kvar delar av. Så väldigt hållbart på många sätt. Dahliadagar heter tjänsten.

Och så längtar jag pyttelite till svalare temperaturer. Eller det räcker att det är ca 10 grader svalare. Alltså fortfarande 20 grader, men inte 30. Mest för att jag vill använda dessa skönheter. Gärna fortfarande barbent och till klänning.

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.