2020-08-16

Livets helg.

Få saker i livet är så uppfriskande som personer som ser till att det händer. Som inte bara snackar. I våras drack jag, Kajsa och Anne vin ihop. Vi konstaterade att så fort Danmark släpper in svenskar igen så ska vi åka över bron. Längtet efter miljöombyte och inspiration var enormt. Vi bokade en helg som blev inställd men bokade en ny helg. Malin ville följa med. Och så kom vi på hur härligt och bra det hade varit om vi hade en fotograf med som kunde ta bilder till Lite Kalabalik och till Kajsase uthyrning. Så var vi ett ljuvligt litet gäng. Vi bokade in oss i Kajsas showroom och hyrde outfits för hela helgen. Med pass och hemvistelsebevis i högsta hugg (och smått nervösa, man vet liksom aldrig vad danskarna får för sig) körde vi mot bron. Gränsvakten tittade inte ens på våra papper, ropade bara glatt att vi var välkomna. Från där och ett dygn framåt var det sen enbart glädje, paljetter och rosé. Ungefär så. Återkommer, har nämligen ungefär tusen bilder jag vill dela med mig av.

Foto: Johanna Wikstrand Gartmyr

43
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Emelie

Behövs ju inte att visa folkbokföring. Bara va svensk 🙂 Härligt det ser ut!

en-lang-blondin

De har ju haft gränsen öppen för skåningar, hallänningar och ett gäng andra som har låg smittspridning. Stockholmare tex måste stanna sex nätter om de ska åka över. Därav att vi höll så hårt i våra hemvistelsebevis!

W

Åh så himla Sex & the city snygga ni är! Blir så sjukt pepp på Köpenhamn!

en-lang-blondin

Tack! Ja jisses vad glammiga vi kände oss. Och Köpenhamn gör sannerligen sitt för känslan.

Kajsamagdalena

Som jag lever på den här helgen!

en-lang-blondin

Jag med. Vilken drömhelg vi hade.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.