2020-08-12

Varför köpa när man kan hyra!

Igår på lunchen cyklade vi till Beyond Us för att besöka Kajsas ljuvliga hörn. Kajsa har en kläduthyrning. Älskar denna geniala affärsidé. Man kan hyra till stora festen man ska gå på, hon tar emot tärnsällskap för att hjälpa dem hitta klänningar som matchar precis lagom och i en färgskala som bruden önskar. Eller kan man göra som vi. Hyra de mest färgglada och over the top outfits man kan komma på. För att packa ner dem i weekendväskan som åker till Köpenhamn i helgen!

Vad man absolut måste göra om man vill hyra är att boka en tid med Kajsa, berätta vad man är ute efter och sen låta henne plocka fram förslag. Kajsa har en enorm förmåga att sätta ihop oväntade kombinationer, få en att våga testa något man aldrig trodde skulle passa och överlag bara får en att må så jädrans bra.

Hyrde detta rakt av. Förkul för att låta bli.

Kolla denna dröm. Okänd designer. Men väldigt Cecilie Bahnsen inspirerad. Vill gifta mig i den. Får helt enkelt fria så det blir av.

Väldigt fin. Men lite liten till mig. Men den fick följa med Malin till Köpenhamn!

Dessa ljuva från Blankens passade till typ alla outfits.

Efteråt satte vi oss ner för att äta lunch och exalterat prata om kommande helg. Orimlig pepp. Eller helt enkelt väldigt rimlig pepp. Jag menar köpenhamska vinbarer, vintagebutiker, poolhäng och ett fantastisk gäng tjejer. Dröm.

43
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.