2020-08-06

Just nu.

Fyllde ju år innan i sommar. Detta firades lite lagom. Eventuellt lite för lagom. Men kan vara så att jag tar igen det på annat håll. Fick i alla fall världens finaste presenter av mamma och pappa. Trädgårdsblommor, örtsalt som mamma gjort själv och en burk yoghurtbollar som hon också gjort själv. Och ett par ark handgjort papper som mamma inte gjort själv. Salladsbesticken i trä har pappa gjort och var en 40-års present till killen (och självfallet får trummisen ett par trumpinnar-bestick!). Ljusstaken är från Skultuna och köpt av mig till mig (så ganska tydligt vem det är i familjen Andersson som står för konsumtionen…).

45

Kommentera

Malin

Så otroligt fina presenter dina föräldrar gjort!! Hur gör man yoghurtbollar?

en-lang-blondin

Visst har de! Vet faktiskt inte alls. Men ska kolla med mamma och kanske t.o.m. göra ett inlägg på det! ?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.