2020-08-01

En kväll på stan.

Hur härligt det än är att hänga med lilla familjen dygnet runt. Är det lite extra härligt att dricka massa vin på stan med sina bästa människor just när man har hängt med familjen dygnet runt i ett par veckor.

Jag och Maria hade reserverat ett tidigt bord på Ciao Lola (de stänger redan kl 18). Vi firade varandra med presenter och terapipratade som sig bör efter en semester med familjen.


Man älskar Ciao Lola! Okonstlat, gott och så älskvärd grafisk form på det.

Åt en Burrata med mango och annat gott. Och hade mina absoluta favoritklackaskor på mig.

För ett tag sedan sålde Ciao Lola take away kaffe för 100 kr. Koppen ingick.

Nu har vi bytt plats till Riket. Och Karin har anslutit. Och ser ni! Glowet man får av att inte ha sminkat sig på ett par veckor och inte ha suttit framför en dataskärm. Semestertofsen sitter dock stadigt.

Vi fick bord där inne och beställde ägg/svamp/nötter. Karin beställde även en rå ko.

Efter en härlig stund på Riket gick vi runt hörnet till nyöppnade Scandwine. De som hade världens godaste mackor på Mitt Möllan (Scandwish) har nu öppnat vinbar på Davidshall! Och så kul att det händer grejer på Davidhallstorg. Gillar verkligen det torget. Summa summarum var det en pangkväll med två väldigt fina vänner.

37

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.