2020-07-29

Finfint.

Har köpt ett par tights av min stilikon Karoline de la Koncha. Supercoola. Har sedan jag mottagit dem fnulat på hur jag ska använda dem. Men så såg jag denna binden och problemet var löst.

Och stickat! Vet inte om det är julivädret eller den annalkande hösten men är besatt av olika stickade plagg just nu. Denna ljuvliga har Laerke Bagger designat och stickat. Hon är dansk ”knit designer”.


När jag var lite minns jag att mamma brukade frysa in ätbara blommor i iskuber. Så himla fint. Och så mycket trevligare att dricka vatten fyllt med blommor! Bilder från Dominika Brudnys Instagram.

Stickat igen! Och så galet fint med klänning under. Cathrine Widunok Wichmand, också danska såklart. Rockpaperdresses på Instagram.

Börjar helt klart att fundera på hur hösten kommer se ut. Och i mitt huvud är det sommarvarmt hela augusti och september. Det förtjänar vi efter denna vädermässigt tveksamma juli. Ser i alla fall gärna ut såhär på jobbet. Bild Camille Charriere.

Avslutar med denna härliga gurksallad a la Tuvessonskan. En bas på minigurka, grönt äpple, citron och olivolja. Sen kan man tjonga i vad man vill. Örter, feta osv. 

38
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.