2020-07-14

Lite semesterdagar.

En vecka på semestern har gått. Känns som det varit en väldigt lugn och välbehövlig vecka. Inga planer direkt. Mer än att måla klart golvet i minus rum. Annars har vi mest skrotat runt. Alltid med minst en tygkasse fylld med diverse mellis och extrakläder.

”Festade” till det onsdagkväll med lite ost och vin på Julie. Med en gammal vän. Vi går way back. Våra mammor var brevkompisar (tänk riktiga brev!!! I papper med frimärke) och självfallet blev vi också det när vi lärde oss skriva. Brev skickades mellan Falun och Stockamöllan. I vuxen ålder har min vän sen bott i Skåne så vi har kunnat träffas på riktigt.

I veckan var jag också på mini-utflykt i Hyllie. Eller Holma. Kan inte riktigt vad som är vad. Men i alla fall Äventyrslekplatsen och de stora gräskullarna bakom badhuset. Hittade även en labyrint som mini och hennes kompis tyckte var väldigt kul att springa i.

Och Så har jag ätit en vansinnigt god smoothie bowl. Hade ju den på min lista över to dos på semestern. Annars då? Sitter just nu i bilen på väg till killens släkt i Sörmland. Ska fira födelsedagar, kalasas, umgås och njuta av sommarstugeliv.

56

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.